vinjete

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
če mi nakažeš 55 evrov ti jo kupim in pošljem po pošti v bruselj da jo boš tut ti imel!
evil.gif

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.693
556
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
eh, kaj mi bo tuki v Bruslju, tuki so fse avtoceste zastojn, nic cestninskih postaj, nic vinjet in podobnega
tudi nobene zimske opreme ne nucamo,

sem ti pa hvalezen za tvojo skrb,
se posebej cenim to, da bi mi ti castil stroske postnine in tvoj cas porabljen za nakup in posiljanje

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
aja pa to še a kaj bereš mail na gmailu sem ti prej nekaj poslal v bruselj?
evil.gif

in ne ni skenirana nova vinjeta!
grims-1.gif

Nazadnje urejeno:

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Se trudimo da vam je lepo tam zgoraj in da ne izgubite stika s slovenkami! Mogoče še kaj pride danes je tak prijeten večer
cheer.gif

Sba

Pripravnik
18. avg 2007
225
1
16
LJ
Hvala!

Pa ravno danes sem bil na bencinski. Sej decembra še velja. Right? Ker nisem ravno pogost obiskovalec.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.187
1.197
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
sej vam nic nocemo,

sicer mi pa ni jasno, da ze zdej vejo, da bojo premal gnarja pobrali, ukrepajo pa nc,
uf-1.gif

slabo, slabo, taksne avanture so ponavadi kratke sape,
vrnejo se pa v obliki viharja
Ti napovem en dober scenarij: konec junija bo sledilo krepko povišanje cene cestnin. Letna 100€, polletno bodo ukinili (oz. bo razprodaje zalog po stari ceni), sledila bo 5-dnevna za kakih 10-15€. Za letno bo vseeno, ker jo bodo že tako vsi imeli, polletne lahko tudi poberejo iz prodaje, dane bo težav, in ostale bodo 5-dnevne po čisto realni ceni 15€. In ker bo to tik pred turistično sezono, bomo na koncu na istem, kot bi bili z dosedanjim sistemom ...
In so lepo stvar odložili za eno leto (bes ljudstva ob podražitvi vinjet), tujce pa bomo lahko že v sezoni skubili ... In stvar bo vzdržala vsako presojo na EU ...
Remember, you heard it here first ...

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.500
10.729
113
kaj bodo potem motoristi naredili ki se vozijo pol leta? kupili 15 10-dnevnih???
smile-1.gif

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.264
1.894
113
Tudi jaz ravnokar ubodel dve...ena je že na šipi, druga lahko še čaka do konca leta.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.347
766
113
Kako je s stardecem? Ali mora kupiti dve vinjete? Za vsako stran avtoceste svojo?

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik Sba pravi:
Hvala!

Pa ravno danes sem bil na bencinski. Sej decembra še velja. Right? Ker nisem ravno pogost obiskovalec.

Polletna ti velja do 1.1. Letna pa velja od 1.12. naprej (ni luknjanja), tak da jo lahko daš gor kadarkoli decembra in jo zamenjaš s polletno.

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.693
556
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Ti napovem en dober scenarij: konec junija bo sledilo krepko povišanje cene cestnin.
Remember, you heard it here first ...

"Cena letne vinjete bo 55 evrov, če jo kupite danes, če jo boste kupili februarja ali če jo boste kupili 3. julija ," je zatrdil minister za promet.

sprasujem se.gif

sicer si pa ta minister kr sproti zmislja oz. spreminja mnenje iz dneva v dan,

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.331
301
83
39
Ljubljana
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Citat:
Uporabnik Sba pravi:
Hvala!

Polletna ti velja do 1.1. Letna pa velja od 1.12. naprej (ni luknjanja), tak da jo lahko daš gor kadarkoli decembra in jo zamenjaš s polletno.

in če kupiš polletno septembra ti do kdaj velja?

do konc leta al do marca?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.