Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
kej spremljate kolk jih ima po 2vinjeti gor- eno zeleno in eno oranžno?
jst sem do zdej samo 2vidu.
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Ja, vsi Mariborcani so kupili vinjete 1.7., sem tudi jaz videl. Ce je pa kdo kupil avto avgusta recimo, so mu pa vinjeto luknjal na 1.7., rekoc, da kaj si misli in, da bi moral ze takrat kupit vinjeto. Ja tako je v Mariboru.
Citat:
Ja, vsi Mariborcani so kupili vinjete 1.7., sem tudi jaz videl. Ce je pa kdo kupil avto avgusta recimo, so mu pa vinjeto luknjal na 1.7., rekoc, da kaj si misli in, da bi moral ze takrat kupit vinjeto. Ja tako je v Mariboru.
Citat:
Ce je pa kdo kupil avto avgusta recimo, so mu pa vinjeto luknjal na 1.7., rekoc, da kaj si misli in, da bi moral ze takrat kupit vinjeto. Ja tako je v Mariboru.
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Kolikor sem opazil, veliko folka sploh ne ve, da je treba imeti novo vinjeto. Recimo moj foter je mislil, da tista zelena, jo enkrat kupiš in to je to za skozi. Pač v Novicah ni kaj dosti pisalo o menjavi vinjet.
Prav tako me je že kar nekaj ljudi spraševalo, do kdaj večja zelena vinjeta, ker se jim pač ni sanjalo, kaj bi tiste luknjice ob strani veljale.
In takih ljudi je zelo veliko. Ne hodijo vsi po internetnih forumih, kako slaba pa je obveščenost folka pa pove že to, da še par dni pred novim letom so bile oranžne vinjete (veljavne že od 1. 12) po šipah tako redke kot sneg na Primorskem.
Citat:
Uporabnik predator pravi:
Polletna velja od dneva luknjic. Lahko jo tudi prej kupiš pa ti jo luknja na kasnejši datum.
Drugod imajo za 5€. (ali manj)Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
5€? To bi bile potem enourne vinjete?
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Drugod imajo za 5€. (ali manj)Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
5€? To bi bile potem enourne vinjete?
Le kak jim rata ?