Vinjeta

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
ja in kaj ko nalepiš na kavbojke, in ti potem slučajno napiše neveljavno?

raj 5 min več praskam, kot da dam 95 za novo

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.431
5.653
113
Nisem je še kupil tko da iz slik na netu predvidevam da napiše neveljavno v tistem srebrnem oknčku na desni
sprasujem se.gif

Pač paziš da tistga dela ne limaš na kavbojke
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Nisem je še kupil tko da iz slik na netu predvidevam da napiše neveljavno v tistem srebrnem oknčku na desni
sprasujem se.gif
Ne, na roza delu.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.463
2.453
113
Ja samo dvomim da je ta disertacija bila na temo odstranjevanja vinjete iz stekla. 10 let že imamo razne Avstrijske vinjete, nalepke za tehnično ustreznost vozila in ostalo sranje pa nekaterim še vedno ni jasno kako zadevo odstranit
smile-1.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.463
2.453
113
Aja, veš kaj pa je najbolj žalostno, drugo leto bodo zopet eni in isti odpirali teme ter spraševali enako. Mogoče čakajo na kakšno magično kombinacijo da bodo vinjete same začele skakat dol s tekla
smile-1.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
KSZ
Jaz sem lani steklo očistil, razmastil, ni da ni, da je vinjeta dobro prijela. Pa je šla vseeno v minuti 30 dol. Ne vem a eni to z zobmi trgate dol al kaj.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.431
5.653
113
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
. 10 let že imamo razne Avstrijske vinjete, nalepke za tehnično ustreznost vozila in ostalo sranje pa nekaterim še vedno ni jasno kako zadevo odstranit
smile-1.gif

bonk.gif

Samo naši znajo tolk zakomplicirat da:

a) jo daješ z dinamitom dol

in

b) se strga ko jo odlepiš od folije

Nazadnje urejeno:

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Drugače gre pa s klino olfa nože lepo dol. Vzameš patent klešče, fiksiraš klino, jo "načneš" na enem robu, potem pa primeš s prosto roko ter počasi vlečeš stran, s klino olfa noža pa skoraj pravokotno na steklo odstranjuješ vinjeto.
Ma klinc, če jo kdo ne zna dati dol, naj pride do mene, pa mu jo odstranim za đabe.

p.s.: Kam pa ste nalepili vinjete? Jaz jo imam pod ogledalom, ker se jo izza volana ne vidi, pa še zlahka prideš do nje. Prvo leto sem jo nalepil v levi spodnji kot, pa sem pri odstranjevanju težje prišel do nje, saj mi je bila v napoto armatura. V zgornjem robu pa me nervira, ker mi zakriva pogled (npr. na semaforju).

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Ja samo dvomim da je ta disertacija bila na temo odstranjevanja vinjete iz stekla. 10 let že imamo razne Avstrijske vinjete, nalepke za tehnično ustreznost vozila in ostalo sranje pa nekaterim še vedno ni jasno kako zadevo odstranit
smile-1.gif
Nekaterim pa še vedno ni jasno, da oni gredo dol izi, slo pogruntavščina pa ne.

PS: Te dni menjam, bom posnel in objavil!
cheer.gif

SE_P1i

Pripravnik
7. feb 2008
887
0
16
A slučajno kdo ve, kje bi lahko vzel letno vinjeto na par obrokov z Diners? V Sparu ne dajo, morda kje drugje?

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Petrol če imaš njihovo kartico (ki te nič ne stane).

O, stane, stane ... mislim, da 4 EUR na pol leta (nisem prepričan o znesku)

Nazadnje urejeno: