Varnostni trikotnik

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.577
336
83
Kras
www.mtl.si
A je tale v skladu z novimi zahtevami ali ga lahko vržem na smetišče?
Kateri so sploh ''legalni''?
41w-DSCN56.jpg

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
jaz sem ga rabil kaksen mesec nazaj, ne vem, star okoli 15 let in ko se je mimo pripeljala policija ni nic tezila. vazno, da opozarjas. me ne zanima kaksen je, ce je taksen prisel iz tovarne z avtomobilom zagotovon ne bom menjal za nekaj novejsega zato, ker nase ministrstvo nima pametnejsega dela. v nasprotnem primeru obstajajo odvetniki
zmaga.gif

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.577
336
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
jaz sem ga rabil kaksen mesec nazaj, ne vem, star okoli 15 let in ko se je mimo pripeljala policija ni nic tezila. vazno, da opozarjas. me ne zanima kaksen je, ce je taksen prisel iz tovarne z avtomobilom zagotovon ne bom menjal za nekaj novejsega zato, ker nase ministrstvo nima pametnejsega dela. v nasprotnem primeru obstajajo odvetniki
zmaga.gif
Se bi strinjal s teboj, če...
Ko se ti modro oblečen tip spravi, iz kakršnegakoli razloga že, namerno iskat kakršnokoli napako, mu ne privoščim niti najmanj, da me na tem oglobi (za verjetno ne ravno majhno vsoto). Raje se mu lepo smejim v obraz in ga potem vsega zariplega pustim zadaj.
evil.gif

Torej, kateri EC standard morajo izpolnjevati varnostni trikotniki. Sicer 4 EUR itak ni nič, ampak če je ta ok, zakaj bi ga menjal in po nepotrebnem onesnaževal okolje.