Vandalizem

naliM

Majstr
26. sep 2007
1.394
231
63
Citat:
Uporabnik pumaX pravi:
Na, takole zgleda to pri nas:

YSYyASlcVhi7kaq2.jpg

Danes je bilo celo zelo urejeno: sami stožci so stali. ponavadi so še one grde plastične črne in rjave gajbice
tongue-1.gif

Pravno formalno so to smeti - v kanto z njimi.
smile-1.gif

LP,

Milan

Moongoose

Pripravnik
12. apr 2008
718
1
16
41
Pa se na vsake nekaj dni malo sprehodiš zvečer okoli da se malo nadihaš svežega zimskega traka, traven pa še te smeti spucaš
evil.gif

pumaX

Fizikalc
5. sep 2007
2.183
0
36
Maribor
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Moongoose pravi:
Pa se na vsake nekaj dni malo sprehodiš zvečer okoli da se malo nadihaš svežega zimskega traka, traven pa še te smeti spucaš
evil.gif

Pa veš, da bo enega lepega večera res to naredila
evil.gif

Samo imam "rahel" občutek, da bo kak dan po tem Darsu zopet zmanjkalo nekaj teh stožcev...
cry12bpy.gif

Resolver

Fizikalc
18. jun 2008
1.836
0
36
Kupite si garažo ali parkirno mesto in bo problem rešen. Toliko pritoževanja popolnoma brez veze. Če študent živi v najemu ima pravico parkirati na parkirišču od bloka tako kot ostali stanovalci.
jezen.gif

pumaX

Fizikalc
5. sep 2007
2.183
0
36
Maribor
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Resolver pravi:
Kupite si garažo ali parkirno mesto in bo problem rešen. Toliko pritoževanja popolnoma brez veze. Če študent živi v najemu ima pravico parkirati na parkirišču od bloka tako kot ostali stanovalci.
jezen.gif

Tegale pa sedaj ne razumem!?!? Kdo pravi, da najemnik ne sme parkirati kjer želi? Ravno TO zagovarjam - dobro beri
cool-1.gif

Parkirnega mesta se pred blokom ne da kupiti (vsaj pred tem ne, kjer jaz živim). Zakaj bi kupovala garažo, če sem tu le začasno (par let)?
Ves problem je v tem, da si stanovalci lastijo parkirne prostore in ne parkirajo tam, kjer je pač prosto.

Resolver

Fizikalc
18. jun 2008
1.836
0
36
Aha, bi moral napisat KSZ.

Odgovoril sem vsem tistim blokovcem, ki jih tako zelo moti parkiranje na "njihovem" teritoriju. Samo tiho naj bojo. Če jim pa kaj ni všeč, naj kupijo stanovanje, ki ima eno ali dve lastniški parkirni mesti. Tam pa se bodo lahko p....li, če bo kdo parkiral na njihovem mestu in mu vrnili, kot se to spodobi
10.gif
.

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.577
336
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik pumaX pravi:
Citat:
Uporabnik Moongoose pravi:
evil.gif

Pa veš, da bo enega lepega večera res to naredila
evil.gif

Samo imam "rahel" občutek, da bo kak dan po tem Darsu zopet zmanjkalo nekaj teh stožcev...
cry12bpy.gif
Tukaj znaš imeti rahel problemček. Taki osebki so običajno poleg tega, da so umsko moteni tudi strahopetni. V faco ti ne bo nihče nič naredil, znaš pa kakšno jutro najti izživljanje takih deb.ilov na svojem avtu.
Sem jaz tudi enkrat znorel, ko je [censored] zaparkiral 5 avtov (vključno z mojim), sem mu spustil dve gumi in mu pustil na steklu svoje kontaktne podatke, vključno s telefonsko. Lahko si misliš ali sem dobil klic.

olfa

Majstr
4. sep 2007
2.383
172
63
Hm ja, kje si doma da ti pridem parkirat na dvorišče?

Nič nimam proti najemnikom, ki pridejo in parkirajo, saj je itak vseeno ali parkira lastnik ali najemnik stanovanja.

Me zanima kje ti živiš in koliko si vložil v svoje blokovsko stanovanje.
Sicer pa osnovnošolci itak parkirate bicikl kjer vam paše, kar pa me itak ni nikoli motilo
hysterical-1.gif
.

Resolver

Fizikalc
18. jun 2008
1.836
0
36
Citat:
Uporabnik olfa pravi:
Hm ja, kje si doma da ti pridem parkirat na dvorišče?

Nič nimam proti najemnikom, ki pridejo in parkirajo, saj je itak vseeno ali parkira lastnik ali najemnik stanovanja.

Me zanima kje ti živiš in koliko si vložil v svoje blokovsko stanovanje.
Sicer pa osnovnošolci itak parkirate bicikl kjer vam paše, kar pa me itak ni nikoli motilo
hysterical-1.gif
.

V Ljubljani, vložil 180 K. Za osnovnošolca je to kar dovolj.

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.045
3.562
113
41
Lj
Risalni žebljički. Pocen rešitev. Ponesreč se ti ene 2 škatli razstreseta po parkingu kjer so kakšne gajbice, ne bo lih predrl gume bo mel pa gajbičar mal več dela s parkiranjem.

pumaX

Fizikalc
5. sep 2007
2.183
0
36
Maribor
Obišči stran
Citat:
Uporabnik LeQuack pravi:
Risalni žebljički. Pocen rešitev. Ponesreč se ti ene 2 škatli razstreseta po parkingu kjer so kakšne gajbice, ne bo lih predrl gume bo mel pa gajbičar mal več dela s parkiranjem.

Kaj pa je finta tega, če ne predre gume?
cool-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.671
6.709
113
pri taščici
10 minut jih bo v tem mrazu pobiral, pa še rokavice bo moral dati dol....Čeprav je to že malo vandalistična fora, ampak če streseš tiste bravne v okolico gajbice ni hudič da jih ne bi opazil ob umikanju gajbice

tisti kreg glede parkiranja najemnikov ste nekateri prepovršno brali... jaz nisem tega zasledil v temi, sem pa zasledil da blokovcem dvigujejo pritisk študentje ki hodijo na bližnji faks in parkirajo na parkingu pred blokom....dokler je to eden ali dva najbž še gre, ko pa je zaradi njih parking zaparkiran pa najbrž ni več luštno stanovalcem....

Floki

Guru
6. sep 2007
10.103
3.158
113
Men gre tudi na k.... ko moram zaradi študentov parkirat na drugi strani Trnovega