Vandalizem

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
5
38
Nič ne pomaga naoljiti, ker je tisti del, ki je bil upognjen je zdaj širši in ne gre več v luknjo.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Kateri vagen? Korejc? Za Lanos/Nubira hočejo za orignalno motorno anteno 100 EUR
stupid-1.gif
, nadomestka pa še nisem srečal... Včasih si pa tako zadevo kupil v Šparu...

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
5
38
Mitsubishi Carisma.
Glede na to, da je avto star 10 let se ne splača tega zamenjevat, pa še cena je verjetno zasoljena. Razen če najdem kakšno Carismo na odpadu pa odšraufam.
smirk-1.gif

Edit: Dam malo več za zavarovanje pa jih izkoristim... Hm...
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.523
1.231
113
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Kateri vagen? Korejc? Za Lanos/Nubira hočejo za orignalno motorno anteno 100 EUR
stupid-1.gif

no ja... jaz mam zmontirano univerzalno anteno na električni pogon... za celih 25€ (vsaj meni se zdi da je tlko stala)
deluje odlično zaenkrat
smile-1.gif

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.523
1.231
113
Prleški avto dom d.o.o. v Ljutomeru
Zmontiral pa mi je foter... baje da ni neka umetnost bla

Naglfar

Fizikalc
7. sep 2007
1.563
1
36
Panonija
Da izkoristim temo ... obstajajo kake dobre skrite antene, ki solidno vlečejo? FM nucam samo za prometna obvestila, na živce mi pa gre antena na avtu.

Tistih čeških za na sprednje steklo ne rabim ... rad bi nekaj konkretnega, pa da recimo lahko namontiram na strop prtljažnika ali kaj podobnega.

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Skrite antene in dobro vlečejo ne gre skup. Ali so skrite in zanič vlečejo, ali pa dobro vlečejo in ni šans, da jo skriješ.
wink-1.gif

Ogo

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
5
38
Citat:
Uporabnik novaa pravi:
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
stupid-1.gif

no ja... jaz mam zmontirano univerzalno anteno na električni pogon... za celih 25€ (vsaj meni se zdi da je tlko stala)
deluje odlično zaenkrat
smile-1.gif

Sem jih klical zdajle, pa trenutno nimajo nobene na zalogi, cena je pa 34€ z motorčkom.
smile-1.gif

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
5
38
Sem se pozanimal, koliko stane nova originalna antena z mehanizmom za Carismo...

258€ :O Me je skoraj kap... lol
smile-1.gif

rockson

Pripravnik
13. avg 2007
47
0
6
Citat:
Uporabnik Infernus pravi:
...Naj zgnije roka tistemu, ki mi je včeraj na službenem parkirišču upognil anteno na avtomobilu.

Zdaj se že sicer smejem iz tega, ampak v primeru da bi storilca videl...
10.gif

Pa lep dan tudi vam.
smirk-1.gif
Kaj naj jst pol rečem za majmuna, ki mi je zvil zadnja vrata? Isto na službenem parkingu.
Zraven mene je parkiral nekdo z X5 (čeprav ni imel kaj iskati na tem parkirišču, ampak nimamo rampe), s polno naloženimi zadnjimi zici. Sred dneva mu je nekdo stolkel zadnjo šajbo in medtem, ko je kobacal v njegov avto sproti še mojega uporabil za oporo. Peljem ravno danes na popravilo. K sreči so me poklicali policaji, da ni bilo zapletov na zavarovalnici.

rockson

Pripravnik
13. avg 2007
47
0
6
V LJ to pomeni da si parkirala tako da oviraš druge, ali na parkirišču, ki je namenjen stanovalcem al pa je imel kdo preprosto preveč cajta. Vsaj tako sem opazil.

pumaX

Fizikalc
5. sep 2007
2.183
0
36
Maribor
Obišči stran
Citat:
Uporabnik rockson pravi:
V LJ to pomeni da si parkirala na parkirišču, ki je namenjen stanovalcem.

Sumim, da je to to.
Pred bloki je velik parkirni prostor, kamor si nekateri postavljajo neke zaboje, plastične stožce ukradene od Darsa (ali kogarkoli že)... Pa da ne bo kdo mislil, da so to kupljeni parkirni prostori zraven stanovanj - je čisto klasični parking in parkirni prostori niso označeni. Poleg tega je vedno dovolj prostora.
Sem približno že na sledi, kdaj mi dvignejo brisalce: na katerem prostoru takrat pustim avto... grrrrr
evil.gif

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.797
1
38
49
LJ
Sorry. Sicer vem, da bodo/boste hijene raztrgale moje besede, vendar, na stavbi imamo proti takim pacientom nabito gor tablo, ki pravi 'parkrišče za stanovalce' (španska vas za vas, mar ne??). Ker vidim, da nimate pojma, kaj besede napisane v slovenščini pomenijo, bodo v prihodnje napisane še v cirilici, hieroglifih, klinopisu,........ le zato, da bi razumeli, kaj želimo povedati! Glejte faking znake!!!

pumaX

Fizikalc
5. sep 2007
2.183
0
36
Maribor
Obišči stran
Citat:
Uporabnik franci pravi:
Sorry. Sicer vem, da bodo/boste hijene raztrgale moje besede, vendar, na stavbi imamo proti takim pacientom nabito gor tablo, ki pravi 'parkrišče za stanovalce' (španska vas za vas, mar ne??). Ker vidim, da nimate pojma, kaj besede napisane v slovenščini pomenijo, bodo v prihodnje napisane še v cirilici, hieroglifih, klinopisu,........ le zato, da bi razumeli, kaj želimo povedati! Glejte faking znake!!!
Seveda te bom vsaj jaz "raztrgala" (kot ti temu praviš, ker skačeš na prvo žogo in prej ne povprašaš kakšne so stvari), kajti tudi jaz SEM stanovalka teh blokov!!!
In ravno takokot ostali imam pravico parkirati tam!
Samo eni "pepčki" mislijo, da lahko zgleda zakupijo nek prostor (da zopet ne bo pomote: NE parkiram tam, kjer postavljajo ukradene stožce in neke gajbice) in da je le-ta sedaj njihov! Kako naj jaz voham, da nekomu ne paše, da nekje parkiram??

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.559
1.085
113
Titograd
Citat:
Uporabnik franci pravi:

Hebem vam gajbice, stožce in kaj jaz vem kaj še vse, pa ja niste normalni. Ne rečem da nekdo kar tako uporablja parkirišče kjer že prometni znak nakazuje komu je namenjeno, ampak da ne moreš priti niti na obisk, oz. si nov stanovalec, pa nimaš na avtu pravih registrskih tablic, pa te štrafajo, pa veš da prvo hišnika stresem iz hlač če bedaka ne najdem. Gamad blokovska.