Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Kateri vagen? Korejc? Za Lanos/Nubira hočejo za orignalno motorno anteno 100 EUR, nadomestka pa še nisem srečal... Včasih si pa tako zadevo kupil v Šparu...
Citat:
Uporabnik novaa pravi:
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Kateri vagen? Korejc? Za Lanos/Nubira hočejo za orignalno motorno anteno 100 EUR, nadomestka pa še nisem srečal... Včasih si pa tako zadevo kupil v Šparu...
no ja... jaz mam zmontirano univerzalno anteno na električni pogon... za celih 25€ (vsaj meni se zdi da je tlko stala)
deluje odlično zaenkrat
Kaj naj jst pol rečem za majmuna, ki mi je zvil zadnja vrata? Isto na službenem parkingu.Citat:
Uporabnik Infernus pravi:
...Naj zgnije roka tistemu, ki mi je včeraj na službenem parkirišču upognil anteno na avtomobilu.
Zdaj se že sicer smejem iz tega, ampak v primeru da bi storilca videl...
Pa lep dan tudi vam.
Citat:
Uporabnik rockson pravi:
V LJ to pomeni da si parkirala na parkirišču, ki je namenjen stanovalcem.
Seveda te bom vsaj jaz "raztrgala" (kot ti temu praviš, ker skačeš na prvo žogo in prej ne povprašaš kakšne so stvari), kajti tudi jaz SEM stanovalka teh blokov!!!Citat:
Uporabnik franci pravi:
Sorry. Sicer vem, da bodo/boste hijene raztrgale moje besede, vendar, na stavbi imamo proti takim pacientom nabito gor tablo, ki pravi 'parkrišče za stanovalce' (španska vas za vas, mar ne??). Ker vidim, da nimate pojma, kaj besede napisane v slovenščini pomenijo, bodo v prihodnje napisane še v cirilici, hieroglifih, klinopisu,........ le zato, da bi razumeli, kaj želimo povedati! Glejte faking znake!!!
Citat:
Uporabnik franci pravi:
Sorry. Sicer vem, da bodo/boste hijene raztrgale moje besede, vendar, na stavbi imamo proti takim pacientom nabito gor tablo, ki pravi 'parkrišče za stanovalce' (španska vas za vas, mar ne??). Ker vidim, da nimate pojma, kaj besede napisane v slovenščini pomenijo, bodo v prihodnje napisane še v cirilici, hieroglifih, klinopisu,........ le zato, da bi razumeli, kaj želimo povedati! Glejte faking znake!!!