V trgovino samo z listkom

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.464
7.598
113
Ne vem kaj si zelel s tem povedati. Verjetno neves niti sam, ampak se ti je zdelo da bi vseeno nekaj pripomnil?

Pa ti povej kako se resuje recesija. Ce se danes odlocimo in vsi zacnemo sparat. Torej vsi kupujemo le najnujnejse. kaj se zgodi? Se tistih par firm ki sedaj zivijo, ker ljudje kupujejo njihove izdelke, gre pod vodo.

Ampak lej, nihce ne zahteva, da to razumes, samo ne brihtolirat in iz sebe delat vecjega bed.aka kot ze si.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.215
11.133
113
kod Džej-Zija
[capl mode on]
Recesije ne bi bilo, če bogati denarja ne bi ukradli. Zato je poziv k zapravljanju samo vračanje ukradenega denarja. Ker smo okradeni tisti, ki denarja nimamo, in denar imate samo tisti, ki ste ga nakradli, se ti, če greš v štacuno na sendvič s pršutom, duvaš z ukradenim denarjem, in bi se, če bi bil pravi policaj, moral sam aretirati in zapreti, ker si lopov in kradljivec našega denarja.
[capl mode off]

Grikos

Pripravnik
21. jul 2007
386
0
16
Damica si v mercatorju želi (p)ostati suha in si ponavadi kupi senvič z graham žemljico, 3 šnitke pršuta in jogurt.
Ti si kupiš "delavski" sendvič s 25 dag pariške , četrt kile belega in eno pivo.
Ko ti bo jasno kdo zapravi več se ti bo odprlo celo vesolje....

Steve

Guru
13. avg 2007
10.024
1.934
113
samo ko berem poste resno umsko bolanega uporabnika nekdo, se komaj zdaj zavedam kaki friki hodijo mimo mene v trgovini. Sploh nebi verjel da taki bolniki obstajajo, če nebi tukaj bral. Čeprav še zdaj ne morem razumet kaj nekomu v bolanem umu dela, da hodi po trgovini, gleda v vozičke druge, jih ocenjuje in grdo gleda če se mu zdi da so bili preveč zapravljivi
crazy1.gif
sploh si ne znam predstavljat grozot, ki jih je moral doživet v otroštvu

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
ce bi ti imel kolickaj pojma o temi o kateri pametujes (recesija), bi vedel, da taki, ki sedaj na veliko trosijo kvecjemu resujejo recesijo. Namrec ti ki imas ocitno malo, ne bos mel od kje place dobit, ce ti tisti ki imajo veliko, ne bodo trosili
Torej po tej logiki recesijo povzroča tisti, ki ti daje majhno plačo, a je tako?

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Jaz sem že pri koritu. A me prideš grdo gledat, ahahahahahahah.
ŠE pri koritu---
....tud največjim koritarjem se zalomi zadnje cajte , pol pa skolom v riti konča ......
evil.gif

Če bi vedel kako deluje korito, potem ne bi pametoval tam, kjer ti ni mesto. V koritu se nabere denarja za več generacij, ne pa za eno recesijo.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Citat:
Uporabnik nekdo pravi:
Citat:
Uporabnik AndrejK pravi:
Citat:
Uporabnik nekdo pravi:
Ti si pa čisto pravi za v novo vlado. Ošaben, sebe poln polkapitalist/četrt tajkun! Dovolj butast, da te vzamejo zraven. Da boš trobilo za neutemeljene obljube.
Pejd na kakšno listo! Čimprej, dokler je še kej placa...

Pa kaj je s tabo, človek? Si ravno fasal odpoved?
Jaz tudi, pa sem dobil novo službo, preden je potekel odpovedni rok. A sem zato sedaj ošaben, poln sebe? Če imaš težave s svetom, jih imaš najverjetneje sam s seboj, skuliraj se preden te bo infarkt.

Ne, tip se hvali, da se vsak dan baše s pršutom, magari za njegov denar.
In? Kje je problem, jaz je za zjatrk pršut, ti pa posebno salamo. In? Še vedno je moj denar, kje točno te boli?

In cepeta, ko sem mu rekel, da se mogoče ne bo več dolgo. In da zna tudi njega prizadeti recesija. In ker je tako poln sam sebe (zaslužim še več, kot pred recesijo), upam, da ga bo recesija dobro sesula...
Omejeni prizatedek, tudi svojemu bližnjemu želiš, da se mu nekaj slabega zgodi, ko si kupi pršut za malico?

Mimogrede, v Beogradu, predvsem pa v Nišu te ubijejo za 20 ali 50 evrov... V Sloveniji pa bodo ubijali za 200 evrov. So že...
Ne piši stvari, ki jih ne razumeš in jih prebereš iz Slovenskih novic. Ti lahko szgubiš glavo že zaradi pisanja po forumu pa si še vedno v Deželi.

Govorim o skromnosti, ki je ŽE potrebna, ne pa da se nekateri šopirijo in primitivno kažejo, da so nekaj več. Po dohodkih. Primitivci primitivni...
Edina imbecila v temi sta ti in capljajojči. Upravičeno se imam za nekaj več. Poglej se jodlar nedonošeni, ocenjuješ ljudi po prihodku in nakupih. Faking pest čez zobe ti spustim, da me grdo pogledaš v trgovini.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
ce bi ti imel kolickaj pojma o temi o kateri pametujes (recesija), bi vedel, da taki, ki sedaj na veliko trosijo kvecjemu resujejo recesijo. Namrec ti ki imas ocitno malo, ne bos mel od kje place dobit, ce ti tisti ki imajo veliko, ne bodo trosili
Torej po tej logiki recesijo povzroča tisti, ki ti daje majhno plačo, a je tako?

Ne, recesija dobi svoje razsežnosti, ko srednji sloj ne more kupovati, investirati, zapravljati.

Commodore

Fizikalc
14. jul 2008
1.980
40
48
Džizs, kaj je to s folkom zadnje cajte, v vsaki tretji temi, ki jo spremljam, se začne fajt.
rolleyes-1.gif

Pa če probamo ladjo nazaj obrnit v prvotno smer... je že kdo opazil, kako imajo zadnja leta (zlasti v zimskih mesecih) v trgovinah z oblačili hudo navito ogrevanje? Moški, ki že tako ali tako by definition v večini sovražimo nakupovanje (zlasti, če je treba kaj pomerjati), se tako še težje odpravimo tja. Od oka si upam trditi, da je temperatura tam okrog 26 stopinj Celzija, definitivno pa v rangu, ko lahko nag skačeš naokrog - ko pa prideš tja v polni zimski opravi iz 5 ali manj stopinj, je pa čisti šok.
Zanimivo je, da se pozna razlika, ko prideš nazaj na hodnik nakupovalnega centra, definitivno pa je temperatura v kakšni sosednji trgovini, kjer ne prodajajo oblek, bistveno nižja (beri: normalna).
Ali gre tudi tu za "prefinjeno" manipulacijo strank (v stilu, da čimprej pobašejo, kar rabijo, in izginejo v normalne klimatske razmere) ali pa gre zgolj za temperaturno preobčutljive prodajalčice, ki bi zmrznile, če bi temperatura padla pod 25...
cry12bpy.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.236
11.265
113
prodajalka če si opazil je napol naga v trgovini in jo jasno zebe, če nebi bilo ogrevanja...ne mora ona tam v bundi nam prodajat recimo spodnje perilo/jakne junejmit

jello

Guru
22. sep 2008
10.325
3.927
113
Je sploh kakšna tema (v kateri si aktivno sodeloval), da v finalu nebi ponujal fizičnega obračuna. Kar se napetosti (in brihte) tiče ste s caplom in nekdo-jem kar tamtam. Sve su ostalo nianse. Ko zmanjka argumentov oziroma ko se pride do točke ko je na najbolj neumen post nemogoče še bolj neumno odgovoriti pa vedno preskok na "če se v real lifu srečamo te pa itak zlamam ko cucka".

Commodore

Fizikalc
14. jul 2008
1.980
40
48
Ni napol naga, kvecjemu ima kratke rokave - ampak ne vemo, ali so ti posledica ali vzrok ekstremne temperature v trgovini.
smile-1.gif
Se vedno bi bila lahko temperatura okrog 22 stopinj, bi pac imela dolge rokave.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
In? Kaj si hotel povedat? Očitno takšni nedonošenči rzumejo samo še silo. Kje točno jaz ponujam?

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Tega je ogromno - najdražji izdelki v višini oči, poceni izdelki zgoraj in spodaj - drugačna glasba dopoldan kot popoldan...

Izdelki, ki jih želiš pushati v višini oči, nišni, dražji izdelki višje, bulk večja pakiranja na dnu. En kup je teh for.
smile-1.gif

To je pa res že "stara fora".

BTW; kdo ve, kdo je pogruntal cene na 4,99, 9,99 itd.?
grims-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Tega je ogromno - najdražji izdelki v višini oči, poceni izdelki zgoraj in spodaj - drugačna glasba dopoldan kot popoldan...

Izdelki, ki jih želiš pushati v višini oči, nišni, dražji izdelki višje, bulk večja pakiranja na dnu. En kup je teh for.
smile-1.gif

To je pa res že "stara fora".

BTW; kdo ve, kdo je pogruntal cene na 4,99, 9,99 itd.?
grims-1.gif

Nekdo, ki pozna žensko psihologijo. Moja v 99% reče, da neki stane 30€ če je 39€
bonk.gif
Jaz pa vedno da je 40...