V primeru, če pelje naprej mimo prvega izvoza po zunanjem pasu, če mu je sicer prometna situacija dopuščala, da bi šel vmes na notranji pas.V kakšnem prekršku?
V primeru, če pelje naprej mimo prvega izvoza po zunanjem pasu, če mu je sicer prometna situacija dopuščala, da bi šel vmes na notranji pas.V kakšnem prekršku?
Imaš prav.Mislim koliko ste neumni, da bolj ne morete biti. No, saj vidim, da po dnevniku samo se sport prenasajo ker vecjih resnic niste vec zmozni prenesti. Povprecen iq je res pod pod povprecjem v sloveniji. Se vidi po odbojki.
V glavnem ze po prenovi obvoznice mimo brnika sem opozarjal nad odsotnostjo dvopasovnice in, da se je promet s krozisci v bistvu upocasnil in zgostil pa ste se smejali. Tole krizisce je nekdo samo fajn zasluzil. Vseeno je kako velika in siroka je flasa, ce je vrat steklenice enako sirok. Slovenske budale.
Prosim, daj nas ti odrešitorej misija nemogoče ob svetem NIkoli....super....res kreteni povsod, tisti, ki delajo projekcije.
Če bi mu prometna situacija dopuščala in bi vseeno ne šel na notranji pas, bi bil dotični navaden egoist, ki bi s svojo vožnjo oviral tistega, ki se skuša pri naslednjem uvozu vključiti v krožišče.V primeru, če pelje naprej mimo prvega izvoza po zunanjem pasu, če mu je sicer prometna situacija dopuščala, da bi šel vmes na notranji pas.
Torej če te prav razumem, sem naredil napako, ker sem upošteval navodila policije in cestne oznake, ki dovoljujejo vožnjo proti Kranju tudi po desnem pasu, saj tako po besedah policije izboljšajo pretočnost, čeprav moram potem za krožnim nazaj v kolono ???? a prav razumem?Iz šenčurja naravnost v kranj po zunanjem vozijo samo pacienti ki mislijo da morajo v križišču vsaj 4 prehitet. To kar opisuješ so pa posledice. Vsi normalni peljejo naravnost po notranjem brez nepotrebnega vijuganja in guzenja najprej iz kolone ven in za krožnim spet nazaj v kolono.
ja res ne bova prišla skup, ker naravnost je po notranjem pasu, po zunanjem je pa naokoli, kar je dlje.Midva tukaj ne bova prišla skup ker ti filozofiraš zakaj nekaj je in ni in bi moralo oziroma ne smelo biti, jaz pa opisujem kar vsako jutro gledam v praksi. Po zunanjem naravnost letijo samo šumaherji.
Tu si ti pisal :Nikakor se mi ne uspe spomnit kje je kdo trdil da je naokoli bližje, tako da, če ti ni odveč prosim pomagaj.
Prehitevaš jasno laho samo po bližnjici, ne naokoli, pa tudi će kdo prihaja z leve, ki ima prednost in ga morata oba tako levi kot desni čakat, prej odpelje mimo levega, ki prej spelje na notranji pas, kot mimo desnega, ki gre na zunanji pas. Tako da res ne vem, kako si predstavljaš da bi lahko tisti na zunanjem lahko prehitel koga ki gre po notranjem. Tisti ki gre na notranjega ima bližje in prej spelje, če sta že dva vštric.z šenčurja naravnost v kranj po zunanjem vozijo samo pacienti ki mislijo da morajo v križišču vsaj 4 prehitet.