V Kopru bodo gradili pravoslavno cerkev

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Vse mi je jasno kaj hočeš povedat..

Vedno bom glasen ko bom videl nekoga da je nacionalist itn.. Pa če je to tebi prav al pa ne. ;)
Screenshot_20180521-152830.jpg

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.542
297
83
endvatri

In kje sem tukaj jaz pluval lastno vero katoliško?? Dej nehaj ker si svoje dokazal kaj si itn..:bonk:

Počakam da vidim da si prebral.. Pol pa greš pod Prezri uporabnika.. Ker se več ne bom ukvarjal z tabo..

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.744
15.799
113
Vse mi je jasno kaj hočeš povedat.. To da se je nekdo dovolil da ga en post sprovocira si je sam kriv ker ga pač motijo druge narodnost točno veš na koga to leti..

Vedno bom glasen ko bom videl nekoga da je nacionalist itn.. Pa če je to tebi prav al pa ne. ;)

Lep dan

Šurde. Glede na to, kaj si mi repliciral ti pač ni niti malo jasno jasno kaj ti želim povedati, izvoli poanto še enkrat izključno zate - da boš izzival in nato moderatorjem jokal glej kako grdo, nedopustno in neprimerno se eni obnašajo zaradi tega tvojega izzivanja, tega pač ne mislim podpirati. Dobil si, kar si iskal. In nič ni narobe, če želiš biti oz. si glasen, ko te kje zmoti kak nacionalist, dejansko me to ne moti niti malo oziroma sem pravzaprav vedno vesel, ko se kje najde kakšna "protiutež" za določene situacije.

Lep dan tudi tebi :)

• Všeč mi je
Reactions: Guinness

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.542
297
83
Dovoljijo pa da kot je endvatri meša zadeve ki nimajo veze z temo.. Nevem kaj ma veze župan ljubljane z to temo in ošpice itn.. In še bi se kaj našlo sam Moderatorji vidijo samo mojo provokacijo itn..:evil::valjamse:

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.744
15.799
113
V tej temi je cel kup neprimenih zadev, to je vsem (oz. večini no) valda jasno. Ampak ker je bila odprta z namenom provociranja, torej je jasno, da bodo sledili mimosuni, se pač ne mislim vmešavat in bom pustil, da se lepo med sabo pomenite kako in kaj. Če bom slučajno že kaj naredil bom to, da bom premaknil kompletno temo v spam, kamor dejansko spada že od prvih postov.

Mislim halo no, pridem v soboto zvečer malce pogledat na Alter, da se nasmejim kakšni bedariji, pa me namesto tega pričaka malo morje jokajočih prijav zoper uporabnika, ki se ga namerno provocira. Ma fu.ck off s takimi otroškimi forami in fu.ck off še enkrat za kasnejše pozive kako neprimerno neurejena oz. nezmoderirana je ta tema, ki je postala točno taka, kot si jo je OP želel ob odprtju oziroma je vedel kaj bo sledilo.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.542
297
83
V tej temi je cel kup neprimenih zadev, to je vsem (oz. večini no) valda jasno. Ampak ker je bila odprta z namenom provociranja, torej je jasno, da bodo sledili mimosuni, se pač ne mislim vmešavat in bom pustil, da se lepo med sabo pomenite kako in kaj. Če bom slučajno že kaj naredil bom to, da bom premaknil kompletno temo v spam, kamor dejansko spada že od prvih postov.

Mislim halo no, pridem v soboto zvečer malce pogledat na Alter, da se nasmejim kakšni bedariji, pa me namesto tega pričaka malo morje jokajočih prijav zoper uporabnika, ki se ga namerno provocira. Ma fu.ck off s takimi otroškimi forami in fu.ck off še enkrat za kasnejše pozive kako neprimerno neurejena oz. nezmoderirana je ta tema, ki je postala točno taka, kot si jo je OP želel ob odprtju oziroma je vedel kaj bo sledilo.

Samo to me zanima še.. Kot avtor te teme nimam pravice zahtevat izbrisa teme če sam vidim da nima smisla več?

Sam iz te teme iztopam ostali pa lahko žgete po tej temi kolk hočete itn..

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Isti kot kučan k je sežgal državni arhiv da se ne vidi kaj vse so prasci počeli. Potem pa krokodilje solze zaradi zažgane repetove kracarije.
Uničili Slovenijo že v samem štartu zato pa je tako kot je.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.053
5.659
113
Hahaha sam kjer EPIC faiL....da odpreš pol pa še jokaš :) Pravi maJstor LaLe :D

• Všeč mi je
Reactions: 8888

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.744
15.799
113
Ker je topic po besedah avtorja dosegel svoj namen ga zdaj zaklepam, čez 3 dni pa leti v kanto.

• Všeč mi je
Reactions: Lord_Raiden
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.