Citat:
Slaba druščina?
Mama Saferja Smajloviæa je med drugim povedala: »Včeraj sta ponj po zelo dolgem premoru prišla Edis Jašareviæ in Zoran Dejanoviæ, oba Trboveljčana, in ga odpeljala s seboj. Ni ju bilo vse od takrat, ko so Saferja v Litiji hudo pretepli. V družbi z njima se je Safer že večkrat zapletel v kakšne spore in bil vedno tepen, celo tako hudo, da je potem ležal v bolnišnici. Prepričana sem, da ga izkoriščata za svoje namene, saj je Safer hudo bolan, epileptik, pa še v levo polovico telesa hrom, tako da v tisti roki nima nobene moči. Žal je moj sin vzkipljiv, a napadalen nikakor ni. Saj že zaradi ohromelosti ne more biti! Ima pa Safer še to zase zelo slabo lastnost, da je vedno pripravljen prevzeti nase grehe svojih prijateljev. Bila sem zelo slabe volje, ko so včeraj odpeljali Saferja, nisem pa imela te moči, da bi mu odhod zdoma preprečila.«
»Epileptik Safer Radenka štirikrat zabodel v srce«
Eden od komentarjev:
Citat:
Anonimen uporabnik 04. julij 2013 ob 11:27 .Tudi meni par stvari ne gre skupaj. Tale Safer naj bi imel polovico telesa ohromljenega in je kljub temu se uspel enakovredno kosat s policajem, ki ponavadi ni čisto brez znajna borilnih veščin. Celo več, s (predvidevam da) zdravo roko ga je ob tem uspel še devetkrat(!) zabosti. A medtem ga je pa držal z ohromljeno roko ali kako? Pa tale dva pravita, da sta ga komaj z Radenka izvlekla, da se ga je tako zelo oklepal. Ja kako, z eno ohromljeno roko in v drugi z nožem?
ali pa je bilo mogoče malo drugače, mogoče pa druščina v lokalu ni bila tako zelo miroljubnai n tisti kozarec ni kar tako zletel iz roke in mogoče se je Radenko kot policaj pač postavil za red in poskusil one tri sam umirit? Verjamem, da bodo policitsi prišli zadevi do dna, v tem primeru bodo še posebej motivirani.
Pa dvomim, da bi Saferjeva mati kar tako lagala o ljudeh, ki jih sploh naj ne bi poznala.
..