ustanovitev stranke

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
torej dodamo še eno točko za katero se borimo:
ko si v penziji, si v penziji. ni AH, SŠ, malo delo, pogodbeno, sp itd.

če si pa vitalen in je penzija presvoh za prezivet...via prlekija, bajtica, vrt..in uzivaj

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.126
1.277
113
42
Ma ne glej sej te razumem sam nočem pa da mi nekdo utruja in žali moje prednike.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
pozab prednike.

glej na..naslednike

predniki so dal čez akr so dal, s emel lepo ali pa ne, bili nasi, ali njihovi..po bitki je lahko bit pametn, takrat pa pac niso vsi verjeli v slovane, neslovane itd. in to bi se morlao ze nehati..letos so kopal po 38 grobiscih..mar bi struge hudournikov uredil, pa kak plaz saniral, namest da rovarjo okol

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.436
3.825
113
davorinm.wordpress.com
ksz...

vi bi stranko, delali...še o tem kateri je boljši ferrari ali lambirđini si niste enotni, kaj šele pri resnih vprašanjih.
hysterical-1.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.126
1.277
113
42
Mah jaz ne morem tko razmišljat. Sm živ zaradi njih. Dali so mi več kakor kdorkoli drug razen punce, ki mi bo dala sina.

banana

Pripravnik
7. okt 2010
141
0
16
Lj

467716-post_slo.gif

Si predstavljaš, da si daš to v status na Fb?
hysterical-1.gif
Pa še dopišeš: Danes je teden sprave, če tudi ti to verjamiš si kopiraj v status (sledi besedilo-spodaj):

Citat:
Uporabnik softi pravi:

predniki so dal čez akr so dal, s emel lepo ali pa ne, bili nasi, ali njihovi..po bitki je lahko bit pametn, takrat pa pac niso vsi verjeli v slovane, neslovane itd. in to bi se morlao ze nehati..letos so kopal po 38 grobiscih..mar bi struge hudournikov uredil, pa kak plaz saniral, namest da rovarjo okol

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
tole s tem si ziv zarad njih je men mal...pesimisticno..pa tko..dolensko.

mal neumno gledanje. ziv si zato, k so te nardil. in bi te nardil tut ce bi bil svaba. ne mors zdej rect da si ziv zato k so bili partizani in ne beli. vsi oni so se...seksal..in majo zive potomce.

vnuk broza ni rekel delajmo revolucijo, jaz sem zarad starega tukaj. je pa rekel, da je stari bil kakrsen je bil in da bi bilo lepo, da bi se danes nasel nekdo, ki bi vsaj prebelil vse kar je stari dal zgradit. je povedal vec kot 100 drugih mislecev.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.126
1.277
113
42
Sej to se strinjam s softijem samo enih stvari pač ne pozabiš.
Ma mal sm se čudn izrazu. Sm moj ded je dobro skrbel za fotra, fotr dobr zame, vzgojil so me dobr, niso me tepl, fotr ni bil pijanc, tastaredva se imata rad...počutim se dolžnega ker so mi omogočili lepo življenje. To pa da je bil ded partizan se pa meni zdi dobra stvar.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
dejva se še to naučit.

najina dedka je hotu izdajalec ubit. tko k svaba. pa kurva ni uspela. in deda je naredu nfotra, ta pa naju. recimo.
in zdej najina fotra sta najlepsa leta zivela v miru s kvizlingom.
midva s epa zdej kurciva, ker je prisel tak sistem. in to se kurciva na unuka kvizlinga, ke ron ceni svojga deda, ker mu najin deda ni odstrelu prasnikov. herojska dela na celi crti.

istocasno se pa ne kurciva na tiste, k so naju preprical, da se kurciva na kvizlinga, d aje zdej cas. in s ene prtozujeva cez tiste, k nam vsak dan ukradejo del dostojanstva.

ker nimava casa. morava najprej obracunat s pokojnim dedom najinega kvizliskega frenda.

banana

Pripravnik
7. okt 2010
141
0
16
Lj
Nobeden ni rekel, da to ni narobe. Prav je da si ponosen na svoje prednike, pa lepo si napisal.
Life goes on...Vsaka generacija si svoje bitke izbira, mi si zaslužimo vsaj prilko, da se borimo v svoji (pri tem mislim na čisto okolje, anti-globalizem...)!

Sorry, samo mene klinc briga, kaj je bil dedi moje frendice (črn, bel, rdeč, rumen...), meni je važno kakšen odnos mava midve.

Z vso pravico si ponosen na njih!

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.126
1.277
113
42
Ma ne Softi no čist preveč kompliciraš.
banana true that, sam ker imam občutek da je vedno obratno....

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik banana pravi:
A jaz v RL moram met probleme ker starudije 60+ boli nepredelitev....sori, mene boli korupcija, gospodarska ne-prihodnost, brezposelnost, zadolženost!
Mene skrbi zase, moje otroke, vnuke...kokrkol, vedno vlečemo neke zgodbe starejših generacij, zato pa je tko!! Vem, da se morda sliši sebično, ampka žal tko je!
bonk.gif

pa že imaš kakšnega otroka?

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.479
5.681
113
Citat:
Uporabnik banana pravi:
, vedno vlečemo neke zgodbe starejših generacij, zato pa je tko!! Vem, da se morda sliši sebično, ampka žal tko je!
bonk.gif

Vsi veliki narodi so ponosni na svojo zgodovino......in jo priznavajo takšno kot je bla......samo pri nas so take peeckhicee da si ne upajo priznat!

Tko da OK nova stranka.....sam kako začet nekaj novega brez da nista preteklost plus sedanjost pošlihtani
sprasujem se.gif

Boš lagala svojemu otroku če ga bo slučajno zgodovina zanimala in jo bo šel študirat? Če se bo razvil v kakega intelektualca te bo mal čudn gledal zakaj ti je nerodno in skrivaš stvari pred njim....
stupid-1.gif

hgard

Guru
22. jul 2007
4.097
590
113
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Kako nej pristanem na ne-deljenje če noben nemore priznati svojih slabih stvari. Dokler nebodo domobranci bili priznani kot izdajalci take stranke nebo

Vi se boste pa najprej opravičil, ker ste nam mamuta ubil, ki je bil pred našo votlino!

Jebo te, zaradi takih kot ti sta janša in kučan še vedno popularna. Ko je treba kaj pametnega naredit, razgnat lopove, pa privlečejo na dan 2. svetovno vojno.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:

Vsi veliki narodi so ponosni na svojo zgodovino......in jo priznavajo takšno kot je bla......samo pri nas so take peeckhicee da si ne upajo priznat!

Samo na Balkanu (vključno s Slovenijo), ni prepovedano postavljati spomenikov vojnim zločincem...

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:

Samo na Balkanu (vključno s Slovenijo), ni prepovedano postavljati spomenikov vojnim zločincem...

Res je, celo ulice se še dandanes poimenujejo po njih...