ustanovitev stranke

Commodore

Fizikalc
14. jul 2008
1.979
40
48
Po dosedanjih opazanjih je v Sloveniji "najceneje", ce se pridruzis obstojeci mainstreamovski stranki, poskusis zlezti cim blizje korita, na poti naberes ene par somisljenikov in eventuelno naredis frakcijo, ki se odcepi in postane nova stranka. Mainstreamovski mediji (in predvsem raznorazni oblikovalci, pardon, raziskovalci javnega mnenja) jo bodo avtomatsko tretirali kot "parlamentarno" stranko, zato bo kot taka bolj izpostavljena (vidna, slisana) kot pa "from scratch" stranke, ki jih mainstreamovski mediji precej zapostavljajo (najbrz so to pobrali od ZDA).
bonk.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Če se mene vpraša, so trenutno idealne razmere za nastanek no-name stranke.

Točno to sam pri sebi razmišljam zadnje čase, trenutno je klima res najbolj ugodna.
Ker na splošno se vsi pritožujejo, da bi se morala garnitura komplet menjat.
To seveda ni mogoče, ampak možnosti za preboj so pa v dani situaciji največje.

dejmo. internet smo mocni, brez heca
program je dober.žstranka je vseslovenska. v vsako vas, hiso
vsakim nekaj vzame in vsem nekaj da

ce ni nekih hudih stroskov z zagonom, bi jaz aktiviral kolesje ustanovitve

kdo bo vodil drzavo.ž
notranjc pa jaz sigutno ne. midva bova samo delilca vlog in krvnika lopovom. tko si jaz predstavljam. rupel bi bil se zmer zunanji minister, sam za skodo bi palcla z arestom.
spotoma protitajkunski in protimafijski zakon, pa se en ali dva doba. ttaka srednjeveska.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Prvo pojdi na kak tečaj pravopisa...

Potem pa začni v Piranu. Ampak mislim, da nisi dovolj zapečen, da bi jim bil všeč...

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Razmere so že prave, ampak morajo biti tudi ljudje pravi.

Par alterjevcev z asfalterjem na čelu to pač ni.
priden.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.479
5.681
113
Citat:
Uporabnik banana pravi:

Možni donatorji:

-privatne šole (SŠ, Visoke šole...tega je dandanes že kar nekaj)....

bonk.gif
ja valda.......da bodo alter pionirčki s5 lahko mahal z zastavcami....

Sem strogo proti indoktrinaciji mladine ( takšno in drugačno stare) z politiko..... itd!!!

Al pa imena šol in bolnic in nevem kakih javnih ustanov po nekih veljakih.........pa niti ni nujno....lahko je veljak zgodovinsko tud pozitivna osebnost......to bi dal jaz pod nedotakljivo!

Kamele0N

23. jul 2008
42.479
5.681
113
17758-icon_confused.gif
Lahko pa nardimo tko da bo tam ko bo sedež stranke pljučna za pokušino vedno zastonj....pa da stem spromoviramo stranko....

Če nam je župan lahko zelenjavar....zakaj ne bi mogu bit predsednik stranke lokalni diler pljučne
evil.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.479
5.681
113
zmaga.gif

....sam da nas ne bi pol kaki (ultra) liberalno usmerjeni obtoževal da bremzamo karkol....pač ABS
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

Moongoose

Pripravnik
12. apr 2008
718
1
16
41
Citat:
Uporabnik ceedevita pravi:
ali pa da so komunajzarji v 45 + 20 letih ( ali koliko pač ) državo tako zafurali, da se nasledjnih 30 let ne bo iz dreka izplavalo
evil.gif

Ej, če deluje ta izgovor za Obamo, zakaj ne še za naše
evil.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38

ABS - Alter.nativa za boljšo Slovenijo

Dovolj nam je:
-nepotizma
-klientelizma
-korupcije
-teptanja državljanov
-podkupovanja

Gre za nas, ki ustvarjamo državo in v njej živimo, s svežo močjo in idejami, preko zakoreninjenih sistemov.
Omogočimo ljudem človeka dostojno življenje..
Čas je zdaj!

V ABS logu pa mavrične barve.

Ideje dobrodošle
wink-1.gif

vellno

Pripravnik
10. jan 2009
383
0
16
Vem samo to, da morajo kandidati posameznih strank biti ljudje.
Namrec, srcno sem si prizadeval, da bi na preteklih volitvah zbral zadosti podpisov, ki bi omogočile Fikus Benjaminu, da se spusti v boj z Zokijem.
Pa ni uspelo, ker je Fikus zgokj rastlina.
wink-1.gif

banana

Pripravnik
7. okt 2010
141
0
16
Lj
Dovolj nam je:

-podkupljivih novinarjev
-preživetih likov (Rdeče kapce Kučana, Dolgonosega Janšata, Plemenitega, Erjavčka, Lepega Borata, Murkota...)
-deljenja

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.126
1.277
113
42
Kako nej pristanem na ne-deljenje če noben nemore priznati svojih slabih stvari. Dokler nebodo domobranci bili priznani kot izdajalci take stranke nebo

banana

Pripravnik
7. okt 2010
141
0
16
Lj
A jaz v RL moram met probleme ker starudije 60+ boli nepredelitev....sori, mene boli korupcija, gospodarska ne-prihodnost, brezposelnost, zadolženost!
Mene skrbi zase, moje otroke, vnuke...kokrkol, vedno vlečemo neke zgodbe starejših generacij, zato pa je tko!! Vem, da se morda sliši sebično, ampka žal tko je!
bonk.gif