ustanovitev stranke

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.902
114
63
štajerska
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik ceedevita pravi:
dol mi visi za to kaj je bilo.
pomembno je kaj je sedaj in kaj bo

Pa........
bonk.gif
Ravno zato pa imamo tako državo kot jo imamo........ker se ljudje nič ne naučijo iz zgodovine!

ravno obratno. ker so se v zgodovini naučili kako loviti ribe v kalnem je sedaj tako
ker so se naučili bluziti in ne delati je tako
ker so se naučili, kako vse zasrati in ne odgovarjati za svoja dejanja je tako

Citat:

Zato nam lahko Borat laže da je vse OK in se sklicuje na recesijo.....

njemu ni lahko. on težko preživi s svojo calungo. in on to vse kar govori verjame

Citat:

Drnovšek se je na tranzicijo.....

če ne bi bilo njega, bi ze ždavnaj propadli. noben mu ni segel do gležnjev. zato je tudi toloko časa bil
in je imel lepo vse na špagi
Citat:

KPJ se je pa na to da smo bli v "prolaznem periodu".....štekaš kaj ti hočem utupit...teb pa bannani pa softiju pa družetu?
kpj se je tudi šel stabilizacije , varčevanja in kaj vem česa vse. samo povprečen folk je vseeno bolše živel.
pa ljudje so glih tako v cerkev hodili in muezini so se glih tak iz minaretov drli.
vsak ki trdi drugače laže in je indoktrinirano budalo brez lastne pameti
Citat:

In ves ta čas so določeni kontrolirano bogateli na račun striženja ovc!
to še dandanes.
ampak glej čuda, tu pa tam pa vseeno kaknega tajkunčiča malo čohajo ( čeprav samo zato, da zadovoljujejo množice )
Citat:

Da mamo tako sranje ravno zaradi takih ovc ki so jim opral možgane in se nočejo ukvarjat/učit iz zgodovine....ker se to ne sme in je kao kontraproduktivno
hysterical-1.gif
ravnio zaradi zgodovine se je otrebno obrniti v drugo smer in presekati z njo. jo priznati in dati v učbenike. ne pa jo prenašati v sedanjost in potvarjati

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
sam kako to, da se je jansa zgovarjal na komuniste< drnovska...

jaz se vedno mislim, da je najbolje pozabiti na zgodovinsko neučinkovitost in gledati anprej.

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.902
114
63
štajerska
jaz tudi pravim da je potrebno gledali naprej
kolikor pa se spomim drnovšek niti ni bil član kp.
ampak meni je vseeno ali je bil ali ni bil
sedaj smo v EU imamo divji kapitalizem in smo "svobodni". in mene zanima samo kaj je sedaj in kaj bo.
ampak lažje se je jajcati kaj je bilo, kaj je vse zakrivila milka in dolanc, pa rožman pa kje vem kdo še

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
a mislis, da ma kdo od teh, k s eukavrjajo z milko, starim, kardeljem.

jajca da reče..računica z NATO se ne pokrije, gremo ven, orozje ne bomo kupovali, afganistan ni za nas. našemu vojaku ne bo poveljeval tujec (tko se je odslovilo jla).. pa potem rect delo ju uprave je slabo, ke rje slabo palcana. bomo mal porezal lenuhe, dvignili plac ein strilnost.
zdrvaniki so nezadovoljni, ker so utrujeni od nadur in prkeomernega dela, imajo pa privat ordinacije. knjizica sli redno delo.
policija se znaša nad malimi, rome spregleda, tuje kamipoanrje spregleda
zeleznice so v riti, dal bomo dovolilnico za tranzit, ali pa kamioni na vlak. o tem s edogovorili z jugom in naj turki sibajo dol z vlakom.

ma jajca ja..za scanje po zgodovini, ne za delanje prihodnosti

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.902
114
63
štajerska
ne nimajo jajc. sam filozofirajo. vojsko po mojem sicer rabiš ker se v evropi nikoli ne ve kaj bo. ne da bi ta naša vojska vragu rep izpulila ampak vseeno odvrne potencialne avanturiste, ki se znajo pojaviti kdaj.
afganistana ipd pa res ne potrebujemo
sicer pa se je boratu mo moje itak že malo skisalo. opozicija pa ne zna drugega kot pisati pisma okoli kako se ne strinja z nekim iebenim sodnikom. Da pa bi ga dali na sodišče, ko so bili na ablasti ali pa magari sedaj to pa ne

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.479
5.681
113
Zdej pa nevem al se norca delaš.......al mata pa z Boratom istga distributerja čamil dopa
sprasujem se.gif
:

Kdo nas je zgodovinsko naučil bluzit? Zgodovinsko kdo?

Glede Drnovška........nisi resen......bil je pri tranziciji...lahko bi rekel DOST JE!!! Pa ni.......se je mogl celo državo kar je blo vrednega pokrast pa prenest $$$ na Nizozemsko...Kajmanske......Švico......da bo za "težke" čase za staro garnituro...

Mislm al zdej al boš kej bral pa razmišlju al se pa spoki v kak drug del Alter foruma...

Zakaj nas "tujci" kupujejo od zunaj in nas lastninijo....... Zato ker teb LHB ime banke nč ne pomen....v bistvu je pa to nakraden denar katerga so tuki kradl pa ga prek NLB nakazval v tujino....

Pa ja iz prve roke ti lahko povem še za eno podružnico slovenske firme...... Karanta Munchen.....enaka podružnica Krke iz NM......pa takih firm je še miljon na katerih jhe nakraden denar iz naše tranzicije iz 90`s

In to vse se je dogajal pod tvojim opevanim Drnijem.....na katerega mastrubiraš
bonk.gif

Glede KPJ....kako varčevanje....kaka stabilizacija? Par-ne par to je zate varčevanje........to da si za beton pa žeblje stal 1 mesec v vrsti je zate varčevanje??? Pa za 20 litrski bon za benz za čez mesec???? Varčevanje????

To da so se muzejini drl pa folk v cerkev hodu je bil bolj populizem.....fasada da je bil mir.....v stilu pusti lava dok spava......gobin dedek je tud z župniki v gore hodu.....zakaj že
sprasujem se.gif
:

Tajkunčiče pa čohajo samo za javnost....da ste ovce zadovoljne.....

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.479
5.681
113
Citat:
Uporabnik ceedevita pravi:
ravnio zaradi zgodovine se je otrebno obrniti v drugo smer in presekati z njo. jo priznati in dati v učbenike. ne pa jo prenašati v sedanjost in potvarjati

Sniff, sniff čamil dope........a sem jaz kaj drugače mislil
sprasujem se.gif

banana

Pripravnik
7. okt 2010
141
0
16
Lj
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Zdej pa nevem al se norca delaš.......al mata pa z Boratom istga distributerja čamil dopa
sprasujem se.gif
:

Kdo nas je zgodovinsko naučil bluzit? Zgodovinsko kdo?

Glede Drnovška........nisi resen......bil je pri tranziciji...lahko bi rekel DOST JE!!! Pa ni.......se je mogl celo državo kar je blo vrednega pokrast pa prenest $$$ na Nizozemsko...Kajmanske......Švico......da bo za "težke" čase za staro garnituro...

Mislm al zdej al boš kej bral pa razmišlju al se pa spoki v kak drug del Alter foruma...

Zakaj nas "tujci" kupujejo od zunaj in nas lastninijo....... Zato ker teb LHB ime banke nč ne pomen....v bistvu je pa to nakraden denar katerga so tuki kradl pa ga prek NLB nakazval v tujino....

Pa ja iz prve roke ti lahko povem še za eno podružnico slovenske firme...... Karanta Munchen.....enaka podružnica Krke iz NM......pa takih firm je še miljon na katerih jhe nakraden denar iz naše tranzicije iz 90`s

In to vse se je dogajal pod tvojim opevanim Drnijem.....na katerega mastrubiraš
bonk.gif

Glede KPJ....kako varčevanje....kaka stabilizacija? Par-ne par to je zate varčevanje........to da si za beton pa žeblje stal 1 mesec v vrsti je zate varčevanje??? Pa za 20 litrski bon za benz za čez mesec???? Varčevanje????

To da so se muzejini drl pa folk v cerkev hodu je bil bolj populizem.....fasada da je bil mir.....v stilu pusti lava dok spava......gobin dedek je tud z župniki v gore hodu.....zakaj že
sprasujem se.gif
:

Tajkunčiče pa čohajo samo za javnost....da ste ovce zadovoljne.....

467716-post_slo.gif

PIC

Fizikalc
17. avg 2007
2.466
2
38
Podpiram idejo o internetni stranki in sem pripravljen sodelovati.

Vse, samo da se cim bolj jebe to staro gardo, ki je pokradla in poneumila celoten narod.

LP,
PIC