Za razširitev idej predlagam medij, ki ga zagovedano politično telo zanemarja:
-internet page (ne mi rečt, da tle gor ni kerlca, ki bi znal en lep www. narest pro bono)
-facebook mreženje
-guerilla marketing on line
-koncept dolgega repa on line
-eventi na terenu, ki niso podobni klasičnim političnim
-namesto promo materiala v obliki letakov, dobi nekdo za reklamo npr. reciklirano vrečko za v štacuno, kjer je npr gor slogan: Alter.si! Ekološko odpadno blago se da dobit, strošek za izdelavo ene vrečke je cca.10-15 centov, grem stavit, da bi kakšen študent tekstila z veseljem poprijel za delo (ali pa nezaposlena šivilja). Skratka kreativne rešitve, z malo inputa!
-blog ....
Možni donatorji:
-podjetja (srednja), ki se ukvarjajo z hi-tech resolucijami, trajnostnimi izdelki in se zavedajo, da je treba lokalno okolje pomagati soustvarjati (pa teh niti ni tako malo)
-posamezniki iz civilnih inciativ (pa ne kar vse povprek, da ne bodo na koncu breme)
-privatne šole (SŠ, Visoke šole...tega je dandanes že kar nekaj)....
Za začetek pa:
-segmentiraj tvoje potencialne volilce (starost, spol....nazor...)
-definiraj tvoj potencial (koliko bi ·vzel·volilne baze tako, da ne bi nikomur ničesar vzel...)
-napiši statut....
Pa nehajte s tem Krambergerjem in podobnimi. Ne razumem, česa vas je tolk strah-Rdečega brata, ki gleda in kaznuje??
Super so nas vzgojil res!
Zakaj bi rabli prepoznavne face?? Samo negativno lahko konotirajo, bolj smotrno se mi zdi naredit on-line boom, pol pa mediji itak sami pridejo šnofat!
Včasih je blo: Učite se...Danes je : Molčite in volite!
Sem absolutno zato, da če si nekaj želiš oz. vidiš svoje poslanstvo, da to tudi uresničiš! In ni nas tako malo, ki si želimo sprememb...ampak pustite nas mi smo samo volilno telo!