ustanovitev stranke

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.479
5.681
113
Potem pa raje ustanovi civilno iniciativo nameso stranke!

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.479
5.681
113
Citat:
Uporabnik escada66 pravi:
..Pa ne bi bili ne rdeči, ne zeleni še manj oranžni, tudi multicolor ne...smo pa lahko..hm..modri...

Z softijem na čelo smo lahko kvečjemu "zeleni"
evil.gif

Moongoose

Pripravnik
12. apr 2008
718
1
16
41
Citat:
Uporabnik softi pravi:
torej rabis vecino.

men se to niti ne zdi nemogoce, sploh ce reces da:
bos pozabil delitve beli, rdeci
bos zagotovil spostovanje cloveka
bos, ce prezivis resil tajkunske zadeve
bos razmislil o izstopu iz nato in vrnil vojake itd itd
bos razpustil vojsko in okrepil gasilce, civilno zascito..vojske pac ne rabimo..tko an prvo zogo
da bos uredil rzamere v JU
da bos poskrbel za placilno disciplino
da bos poskrbel za socialno varnost

je pa vprasanje a ni za vse prepozno???

Če dodaš še alinejo o obdavčitvi cerkve imaš moj podpis zagotovljen
smile-1.gif

ozze

Majstr
24. jul 2009
2.142
319
83
alter člani se bodo skregal že ker služben avto bmw al' audi !
Da ne govorim o dizlu al bencincu

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Podpirali bomo domačo industrijo, torej Renault in ne več kot Clio, prostornina motorja bo omejena na 1,6.
smile-1.gif

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.902
114
63
štajerska
v kolikor stranka ne bi imela pripadnike iz vse države verjetno ne bo bi nikoli prišla v parljament
in v klolikor stranka ne bi imela nekaj zannih oseb v svojih vrstah, da bi ji delali reklamo bi tudi bila bolj ne kot ja
če nimaš zadosti predstavnikov medijev na svoji strani si tudi v temi
torej je kot prvo potrebno poskrbeti, da za idejo dobiš čimveč novinarjev in raznih znanih oseb, ki se radi pojavljajo v medijih.
načeloma je vseeno kdo ali kaj so, samo da so znani in da nimajo preveč negativne podobe in da pritegnejo pozornost povprečnega človeka
pa seveda sponzorje je potrebno pridobiti. brez nekajletne kampanije ne bo nič s parlamentom

hgard

Guru
22. jul 2007
4.097
590
113
Če se bo varčevalo na avtih nas ljudje ne bodo resno jemali. Nevzdržno je, da bi imela Kresalka še naprej rekord z avtoceste. S to vlado je treba opraviti na vseh področjih.

Dobro bi bilo, če se dogovorimo še kakšno jahto bomo kupili in za novo letalo. Ta Falcon je precej neugleden.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.126
1.277
113
42
Mogoče pa folk noče gledat iste obraze pa boš prišel v parlkament z dobrimi idejami

banana

Pripravnik
7. okt 2010
141
0
16
Lj
Za razširitev idej predlagam medij, ki ga zagovedano politično telo zanemarja:

-internet page (ne mi rečt, da tle gor ni kerlca, ki bi znal en lep www. narest pro bono)
-facebook mreženje
-guerilla marketing on line
-koncept dolgega repa on line
-eventi na terenu, ki niso podobni klasičnim političnim
-namesto promo materiala v obliki letakov, dobi nekdo za reklamo npr. reciklirano vrečko za v štacuno, kjer je npr gor slogan: Alter.si! Ekološko odpadno blago se da dobit, strošek za izdelavo ene vrečke je cca.10-15 centov, grem stavit, da bi kakšen študent tekstila z veseljem poprijel za delo (ali pa nezaposlena šivilja). Skratka kreativne rešitve, z malo inputa!
-blog ....

Možni donatorji:
-podjetja (srednja), ki se ukvarjajo z hi-tech resolucijami, trajnostnimi izdelki in se zavedajo, da je treba lokalno okolje pomagati soustvarjati (pa teh niti ni tako malo)
-posamezniki iz civilnih inciativ (pa ne kar vse povprek, da ne bodo na koncu breme)
-privatne šole (SŠ, Visoke šole...tega je dandanes že kar nekaj)....

Za začetek pa:
-segmentiraj tvoje potencialne volilce (starost, spol....nazor...)
-definiraj tvoj potencial (koliko bi ·vzel·volilne baze tako, da ne bi nikomur ničesar vzel...)
-napiši statut....

Pa nehajte s tem Krambergerjem in podobnimi. Ne razumem, česa vas je tolk strah-Rdečega brata, ki gleda in kaznuje??
Super so nas vzgojil res!
Zakaj bi rabli prepoznavne face?? Samo negativno lahko konotirajo, bolj smotrno se mi zdi naredit on-line boom, pol pa mediji itak sami pridejo šnofat!
Včasih je blo: Učite se...Danes je : Molčite in volite!
frown-1.gif

Sem absolutno zato, da če si nekaj želiš oz. vidiš svoje poslanstvo, da to tudi uresničiš! In ni nas tako malo, ki si želimo sprememb...ampak pustite nas mi smo samo volilno telo!
confused-1.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Če se mene vpraša, so trenutno idealne razmere za nastanek no-name stranke, ki bi bila na začetku podprta samo z internetno propagando. Takih idealnih razmer ne bo nikoli več.
Vsi so siti vseh, mladež pa je začela vse to celo spremljat. Sicer se ne spoznajo na politiko nič, bi pa z veseljem naredili spremembo in volili enega "svojih" internetnih kameradov. (primer: švedska stranka int. piratov al nekaj tazga)

Če tega ne bomo naredili mi, bo nekdo drug sigurno.
Je pa treba bit edini s takim načinom v SLO, ker podobna konkurenca bi navdušenje potencialnih volilcev takoj uničila in bi spet prišlo do deljenja.

Softijeve obljube so odlične. Vse za vse.
grin1.gif

Sicer nobena od teh obljub ni izvedljiva
grin1.gif

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.902
114
63
štajerska
nekaj jih je že izvedljivih..
ampak vedno lahko potem človek reče, da to ni bilo izvedljivo, ker je komunajzerska udomafija , ki se je zažrla v vse pore družbe to preprečila
evil.gif

ali pa da so komunajzarji v 45 + 20 letih ( ali koliko pač ) državo tako zafurali, da se nasledjnih 30 let ne bo iz dreka izplavalo
evil.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Če se mene vpraša, so trenutno idealne razmere za nastanek no-name stranke.

Točno to sam pri sebi razmišljam zadnje čase, trenutno je klima res najbolj ugodna.
Ker na splošno se vsi pritožujejo, da bi se morala garnitura komplet menjat.
To seveda ni mogoče, ampak možnosti za preboj so pa v dani situaciji največje.