Zakaj jaz?
jaz tebe sprasujem zakaj se pocutis kot zrtev
Res ne zagovarjam nasilja ampak kaj ti v taki državi preostane? Ko vidiš da vse drugo odpove?
Mislim, da si ga narobe razumel.
Kaj ti preostane? Sigurno ne zgolj takšne sorte nasilje, ki je usmerjeno v lastno dobrobit in škodo drugemu malemu človeku, v vandalizem in krajo torej.
To definitivno ni to, kar ti ostane na voljo.
cist vredu sem ga razumel, pac mimo mi je to pizdakanje danasnje a zivimo v svetu koje vecina tecna ker ma polno rit vsega.
Tisti, ki so potisnjeni na socialno dno (po lastni ali tuji krivdi), neizobraženi, zatirani, itd bodo zelo težko opaženi drugače, kot da razgrajajo in delajo pizdarije.
Žal, tako je
On ne vidi sebe kot žrtev, kot si ga povprašal ampak "razume" zakaj je tam tako kot je.
Tisti, ki so potisnjeni na socialno dno (po lastni ali tuji krivdi), neizobraženi, zatirani, itd bodo zelo težko opaženi drugače, kot da razgrajajo in delajo pizdarije.
Žal, tako je
Žal, tako je
cist vredu sem ga razumel, pac mimo mi je to pizdakanje danasnje a zivimo v svetu koje vecina tecna ker ma polno rit vsega.