Ure???

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Pungi

Pripravnik
2. avg 2007
208
0
16
Moj Žak Lemo:

1-1152A.jpg

sejk

Zelenc'
19. jan 2008
10
0
1
Mene pa zanima če gre kdo na največji urarski sejem Basel world 2008.
Jaz sem bil zadjih par let kar reden gost in tam so res predstavljene vse novosti.

sejk

Zelenc'
19. jan 2008
10
0
1
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
Citat:
Uporabnik sejk pravi:
Mene pa zanima če gre kdo na največji urarski sejem Basel world 2008.
Jaz sem bil zadjih par let kar reden gost in tam so res predstavljene vse novosti.

kdaj pa je to?

To je od 4.4. do 10.4. V Baslu so vse večje znamke razen Richemont grupa in se nekaterih posameznih firem.
Richemont group pa je takoj za Baslom v Zenevi. V to skupino pa od bolj znanih spadajo IWC, Jaeger le Coultre, Cartier, Piaget, Audemars Piguet.....nekje petnajst najprestižnejših znamk, kamor pa lahko samo s povabilom prideš. Drugače pa je Basel veliko večji kjer so poleg Rolexa, Pateka, Breitlinga , Zenitha, Omege, Brugeta, Tag heurja.............................. in celotnega Swatch grupa tudi vse Japonske in Ruske znamke. In ravno to gospodom iz Zeneve ni bilo vseč.

Nazadnje urejeno:

Fe3

Thinc
13. avg 2007
1.054
16
38
55
Vzhodna Gorenjska
ksz

Da malo obudim tole temo...

Že nekaj časa spremljam takšnele teme, ker se mi zdijo ure zelo zanimive. Imam jih kar nekaj, na žalost pa bolj kot ne "plastiko". V srednjeročnem planu imam nabavo ene malo boljše mehanske urce in tele ruske se mi zdijo dokaj zanimive, predvsem cenovno. Čeprav opažam, da so se v zadnjem času tudi Rusi naučili računati.
Zadnjič pa sem malo guglal in naletel na tole spletno trgovino. (Atmosa sem dal kot menda najboljši približek perpetuum mobilu)
Malo sem zbegan zaradi cen v tej trgovini. Mogoče manjka kakšna cifra ali so "padle s tovornjaka" ali pa so "kitajske"???
Ima mogoče kdo kakšne izkušnje s to trgovino?

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.916
658
113
Iz Whois domene se vidi, da je scam site. Domena je registrirana letos podatki so pa lažni.

Sunshine

Pripravnik
23. jul 2008
84
0
6
ksz

odločam se za nakup ročne ure oz. med znamkama ZZero ali Fossil s kronografom v rangu cca 100 eurov... kakšni so plusi in minusi teh dveh firm? vem da niso vrhunske ure ranga 1k ali 2k euro, ampak vseeno mislim da bo tudi ura nižjega ranga služila svojemu namenu
smile-1.gif

glede na to, da so na ebayu kar nekaj ceneje kot pa pri urarjih, me zanima kako je z garancijo, če jo naročim npr. iz nemčije?
velja evropska garancija?

hvala za odgovore in lp

westie

Fizikalc
3. jun 2008
1.753
1
36
113
trenutno mam tole v beli barvi, pa podobno v črni
shrani.si
[/URL][/img]