Mah. Ne sekiraj se za srajce. Z Murinimi in Labodovimi se prav dobro poda (ali pa imam jaz tako tanko roko, da rokav opelta). Večji problemi so z raznimi "low-cost" puloverji, ki jih nosiš za "domačo" rabo. Na teh se rokavi kar znatno otegnejo.
Ampak O.K. Tako kot malcom pravi "ni za vsakega", če si že v osnovi "zmeden" vzemi raje kakšnega aviatorja od volmaxa, pa si zmagal.
P.S.: @Malcom: Vodolaz je od Moscow Classic in ne od Poljota. Res pa je, da je imajo nekateri modeli Poljotov kaliber. Sam osebno si lastim s Poljotom 3133. Za polovično ceno dobiš isto ohišje z Molnija kalibrom. Kot alternativo sem jaz gledal še Vodolaza od Zlatousta, ampak me ni prepričal. Na trgu je pa še en kup "nemških replik" ala Tauchermaister, ki pa že na pogled niso užitne.
P.S.S.: Kampmannu sem zameril ravno to, da mi je pod imenon Poljot - Amphibia prodajal Moscow Classic - Vodolaz. Poznavalec ruskih ur, pa ne loči dveh modelov, ki se na daleč vidi, da niso enaki ( dno ohišja je enkrat vijačeno, drugič štancano).