Ure???

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

01481

cifra
15. maj 2007
5.306
0
36
68
Ljubljana
Če kupujete fake ure, potem je to tako kot je.
evil.gif
joke

Sam sem vedel, da je Švaba ruski zastopnik, ker mi je zraven ure dal še ruske črke, s čokolado oblite piškote, kaj tako nagravžnega še nisem jedel in če ne bi bile zastonj, bi jih zbrcal v kanto. Tako so bile pa za po nedeljskem kosilu.
redface-1.gif

Moja ura dela kot mašinca. En teden imam Poljota, drug teden pa Brietlinga. In ker ima mesec 4 tedne, bo počasi potrebno razmišljati še o dveh.
nahrung002.gif

Fiatista

Pripravnik
1. sep 2007
670
0
16
Eee, da vas malo zmotim, kakšno je kaj vaše mnenje o znamki FESTINA? Sem si namreč eno lušno urco ogledal od omenjene marke. Je za kaj zadevca to?

gs1422

ekonomist
13. okt 2007
1.158
0
36
44
Dobova
Heh. Fake-i. ja.
smile-1.gif

No kot sem rekel javim kaj sem se z Levebergom dogovoril. Danes zjutraj je prišla povratnica, da je možakar prebral. Takoj zatem še prazen e-mail z njegovim naslovom. Pišem še enkrat, da sem dobil prazen e-mail. Čez par minutk zopet nazaj povratnica in prazen e-mail.

Vzamem telefon in kličem gor. Javi se mi Levenberg osebno, mu razložim za kaj se gre, on pa pravi ves presenečen, da prvič sliši za kaj takega. Bil je prijazen in pravi, da bo takoj poslal dva nova vijaka. E-maila zgleda, da res ni dobil, oziroma če je je vsaj improviziral dobro. Ima tipični rusko/nemški naglas - ga ne moreš zgrešit, da ni original.
grin1.gif

Zapisal si je mojo številko naročila in pravi, da bo na isti naslov poslal še šraufe. Sporočim še dejansko kaj se bo zgodilo.
Trenutni vtis je zaenkrat še dober.

gs1422

ekonomist
13. okt 2007
1.158
0
36
44
Dobova
Še moj dolg ljudstvu. Enkrat vmes so šraufi prišli. Poslani brezplačno z zračno pošto. Jurija do opravičila nisem pripravil (tipični rus), a ga tudi nisem izsiljeval, ker nisem imel nič tehtnega s čimer bi opletal, da jih dejansko nisem sam pogubil.
grin1.gif

Razlaš pa sva se z besedami "Tovariš, do svidanja!".
grin1.gif

Povzetek: Zadovoljen.
zmaga.gif

JaniS

Pripravnik
5. sep 2007
242
0
16
LJ
@01481: Sam sem vedel, da je Švaba ruski zastopnik, ker mi je zraven ure dal še ruske črke, s čokolado oblite piškote, kaj tako nagravžnega še nisem jedel in če ne bi bile zastonj, bi jih zbrcal v kanto. Tako so bile pa za po nedeljskem kosilu.

Ti piškoti so bili v nekdanji DDR višek slaščičarstva.
grims-1.gif

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
jaz pa tole
smile-1.gif

f16169_5.jpg

No verjetno bom boyu za RD kupila kar kakšno urco...tale urca je kr taprava, tudi cena okrog 150 EUR je ok. Všeč mi je tudi tale:

http://www.sten.si:8037/sten_time/shop/catalogue/c71/p3543

Me zanima, kje kupiti uro, da je dosti izbire...aja a bi jst kot študent sploh lahko kje na obroke dobila? Pa še to, a se da na uro zadaj kaj vgravirat sploh & če ja, kje to narest.

Še kak nasvet glede ure - katere firme so dobre, kje Festino kupit..? O urah namreč nimam blage veze, razen kaj mi je lepo in kaj ne
grin1.gif

Rabim v roku dobrega tedna dni.

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Sej imam napisano lokacijo...Domžale
grin1.gif
..sam tut Lj ni problem (Center, BTC, Citypark)...ali okolica Domžal (Mengeš, Kamnik, Trzin,...)

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.358
307
83
39
Ljubljana
Un v BTCju, nasprot Telekom trgovine, pa zravn je una erotična trgovina, ti lahko da popust, še eno trgovino majo v centru Diamant, zravn Lidla.

Lahko pa probaš še pri Lečniku (center Lj) - http://www.urarstvo-lecnik.si/

Uvoznik za Festino je pa Budna, Novo mesto.

Nazadnje urejeno:

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
Citat:
Uporabnik dreja pravi:
Citat:
Uporabnik Antonio pravi:
Dajte kakšne ideje za ure do cc 300 €... lahko je original ali kopije....in kje se jih najbolj splača vzeti

lp

Na tvojem mestu bi pogledal se www.chronograph.com . Za omenjen budget je po moji presoji najboljse razmerje med ceno in kvaliteto kaliber 6r15.
Lahko pa pogledas tudi www.poljot24.de .

Ob predpostavki, da zelis mehansko uro.

LP

obračam se nate, ker si edina rešitev
nabavu sem tagheuer carrera cronograph, z papirji seveda. zanima me iz česa izhaja tahgeuerjev caliber 16? ena stran z kalibri mi več ne dela, tako da se obračam nate...
hvala

gs1422

ekonomist
13. okt 2007
1.158
0
36
44
Dobova
Da se gravirat ja. Pri vsakem zlatarju. A bog ne daj, da res kaj takega storiš!
stupid-1.gif

Vsekakor je pa dobra poteza, da vklešeš nanjo svojo "invetarno". Ko ga boš nagnala, jo boš lahko zahtevala nazaj.
hysterical-1.gif

sejk

Zelenc'
19. jan 2008
10
0
1
Ali pa laserska gravura, katera ni tako globoka in se jo vedno, da tudi spolirati!

dreja

Kaliber ekspert
14. okt 2007
326
0
16
Zino:
cestitke ob nakupu
smile-1.gif

Drugace pa kot je povedal sejk, kaliber 16 ima za osnovo valjoux 7750...

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.