URE drugi del

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Carlito149

Pripravnik
18. apr 2008
978
0
16
Moja nova pridobitev
IMGP6305.jpg

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Te ure mislim da niso v prosti prodaji, kvečemu če kdo dobi nagrado pa proda dalje, kaka dražba,... Redbull se nerabi gnat
za urarsko industrijo

Slabo misliš in bereš. Še 1x poglej link v mojem postu. Tam je spletna trgovina kjer lahko uro kupiš.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Čestitke za nakup!!
aplauz.gif

PS: Koliko časa je potrebovala, da je prišla do tebe od dneva plačila?

tomi

Guru
1. sep 2007
18.697
9.913
113
40
MB
moja je bla poslana 21.7. iz uk, kao z navadno pošto pač 5 funtov poštnine, 23.7. sem jo že mel na roki
grin1.gif
royal mail ftw

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
moja je bla poslana 21.7. iz uk, kao z navadno pošto pač 5 funtov poštnine, 23.7. sem jo že mel na roki
grin1.gif
royal mail ftw

Kaj ti je malkom reko kdaj jo boš dobil?

Angleži so hitrejši kot ljubljančani se mi zdi, vsaj paket pride prej z londona. Vrjetno bodo trojanski krofi krivi al kaj tolk zadrži mail-man-e.

budilija

Zelenc'
4. avg 2010
8
0
1
Zdravo vsem skupaj

Iščem eno uro za darilo. Nek okvir je : cca. do 1000 eur, mogoce kak eur vec..., cca. 42mm+/-2mm,klasicna ne kronograf zaradi visine ure, ni zbirateljskih nagnjenj tako,da je fino, da je ura primerna za bolj fin kot tudi klasičen slog oblačenja... to je to okvirno. Gledal sem Longines Conquest
L3.658.4.56.6.jpg
, pri nas bi jo dobil za 790-13% slowatch. Osebno se mi zdi lepa in verjetno elabore kvaliteta notri?

A je pri nas še kaj za pogledat v tem rangu?
En dan bi skočil do Celovca, da malce pobrskam, rad bi videl Union Glashutte v živo, da vidim kako zgledajo, v mojem rangu je Viro model. Po osebnih izkušnjah kako so kaj sosedi radodarni s popusti? Mogoče Zagreb obiskat?

To je to...hvala za nasvete. Prek neta ne bi nabavljal, spet ni tako malo $, če bo treba karkoli poservisirat..., najraj vidim,da je od uradnega zastopnika...

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
karkoli je treba poservisirat, ti to postorijo zastopniki za to znamko.

Ti si tut lahko kupiš lg lcd preko neta, pa ti ga bodo tu na servisu vzeli in popravili.

Zraven dobis kup dokumentov in vmes bo internacio garancija, tako da neseš recimo v slowatch in ti jo tam uredijo.

Nenazadnje pa 1ke ure ni ravno treba veliko servisirat, vsaj kvaliteta je solidna, tako da če je na netu 300e ceneje, nimaš kaj razmišljat.

Ure se danes kupujejo tako, da greš h malalanu si jo probat, naročiš pa si jo na ebayu.

dreja

Kaliber ekspert
14. okt 2007
326
0
16
Moje mnenje je, da je ura (in kakrsnokoli darilo vecje vrednosti) darilo, ki bi si ga rad sam izbral. Ce bi meni kdo prinesel uro, bi bil kvecjemu zalosten, ker je toliko denarja zapravil in kupil nepravo darilo. Ce bi bil nepoznavalec, bi si pa tako ali tako mislil, da je za uro skoda vsakega denarja.

Po moje je veliko boljse, da se da slavljencu $$$, in pove, da je namensko za nakup ure (pa ne v obliki bona dolocene trgovine). Potem ima slavljenec neomejeno st. moznosti za izbor in nakup, pa lahko se malo iz svojega zepa doplaca, ce si zeli kaj drazjega...
Ce se ni poznavalec, bo pa lahko to (ob odlocanju za uro) postal...

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Ja ali pa da obdarjenec sam pove, kakšno uro si želi, nabavo in vse ostalo pa pusti darovalcu.
smile-1.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
KSZ

A je kakšna ura podobna Tag Heuer Silverstone pa da ni cena 3000 EUR, rajši 1500 EUR - 2000 EUR?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.