Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
to je tako, kot da bi rekel, da drugod po svetu folk kupuje ferrarije in porscheje, ker so narejeni za dirkanje, ker cenijo avte...
še vseeno je to pljunek v morje od vseh prodanih "ur višjega cenovnega razreda"
Citat:
Uporabnik zino pravi:
jaz namigujem na to, da pilotskih in potapljaških ur NE nosijo samo piloti in potaspljači. mx cilja na to. v kazinoju vsi starci z submarinerji na rokah NISO potapljači, ampak bogataši.
Citat:
Uporabnik zino pravi:
jaz namigujem na to, da pilotskih in potapljaških ur NE nosijo samo piloti in potaspljači. mx cilja na to. v kazinoju vsi starci z submarinerji na rokah NISO potapljači, ampak bogataši.
Citat:
Uporabnik magnum pravi:
Spoštovani forumaši.
99% nestrinjanj bi rešili, če bi si nekateri nalili čistega vina, in spoznali, da je velika večina ur, o katerih razpravljate, NAKIT .
Citat:
Uporabnik magnum pravi:
Spoštovani forumaši.
99% nestrinjanj bi rešili, če bi si nekateri nalili čistega vina, in spoznali, da je velika večina ur, o katerih razpravljate, NAKIT .
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
polek vsega pa še imaš tako lep nakit za celo živlenje.
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik magnum pravi:
Spoštovani forumaši.
To dopovedujema s kloškotom tukaj že vsaj ene pol leta.
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Na potapljaške ure smo presedli, ko je nekdo zinil da 100e ura služi isto kot ena za 10.000, pa sem jaz začel s tem
da če si potaplač neboš imel 100e ure na sebi ker je lahko to smrtno nevarno. Kao.
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Ja, samo je malo razlika, ali se vsedeš v Cruza ali v novo E-classo.
Resolver,
tu je pa še ena finta. Dejstvo je, da ti kitajc lahko naredi "Rolex" za 200€, ki ga lokalni majster ne bo ločil od pravega, tudi če ga bo zadaj odprl. Da je hec je večji, velikokrat uporabijo kar original kose (luneta, orgodje, steklo, kazalci ...). Nekje sem bral, da izdelava Rolex ure stane cca. 400$, ostalo je značka.
Ja, otroc, izgled ure je tudi pomemben. Zakaj bi jo pa drugače kupovali?
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
To sigurno.
Čeprav obstaja ogromno švicarskih znamk, za katere sploh še slišali nismo in se enako prodajajo za mastne denarce.