Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Bimbo. Gre za to, da je to ura za 300€, ki izgleda in fukncionira enako kot ura za 3000k€.
Citat:
Uporabnik Resolver pravi:
Ojoj si pameten.
Ura za 100 EUR zadovoljuje funkcionalne potrebe uporabnika ravno tako kot tista za 3000 EUR ali več.
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
A daj, pa mi pokaži enega ki uro uporablja za potaplanje pa je zanjo dal 100e. Jo vtopi v prvih pedesetih metrih.
Dejstvo je da je ura za 100e lahko čisto vredu enemu študentu, nekdo ki pa potrebuje uro več kot samo za kazat
čas, pa bo moral dat več kot 100e.
Spodobna dajverca se ti začne pri 250e.
Tagerca za "dol" se ti začne pri $600.
Če jemlješ uro kot inštrument od katerega je odvisno tvoje živlenje. Ajd dvigni roko pa reči da bo zate ena za 100e
čisto kul.
Citat:
Uporabnik Resolver pravi:
Povej mi najprej raje koliko folka v % se ukvarja s potapljanjem? Da se ne bova lovila na posebnih primerih posebnih primerov.
P.S.: ne da se mi nabijat in debatirat brez veze za dokazovanje dolžine kurca.
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Ja, samo je malo razlika, ali se vsedeš v Cruza ali v novo E-classo.
Resolver,
tu je pa še ena finta. Dejstvo je, da ti kitajc lahko naredi "Rolex" za 200€, ki ga lokalni majster ne bo ločil od pravega, tudi če ga bo zadaj odprl. Da je hec je večji, velikokrat uporabijo kar original kose (luneta, orgodje, steklo, kazalci ...). Nekje sem bral, da izdelava Rolex ure stane cca. 400$, ostalo je značka.
Ja, otroc, izgled ure je tudi pomemben. Zakaj bi jo pa drugače kupovali?
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Bimbo. Gre za to, da je to ura za 300€, ki izgleda in fukncionira enako kot ura za 3000k€.