URE drugi del

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

marko1

Pripravnik
1. jul 2008
274
0
16
ura.png

alkimistic

Zelenc'
8. jul 2010
2
0
1

magnum

Pripravnik
31. avg 2007
230
3
18
Citat:
Uporabnik opo pravi:
Dan

Sem pred nakupom ure in se odločam o tej uri Nautica A10012 .

http://www.2000watches.com/vshop/detail_default/productid_A10012/index.html
Kaj menite o njej. Je vredna nakupa

Za odgovor se vam zahvaljujem

opo

Kvarčni mehanizem, torej bo točna. Baterija, ne bo ti je treba navijati. Vodotesna 200m, lahko boš plaval. Upam da si jo že imel na roki, in da ti paše. Po velikosti (46mm) spada namreč med večje ročne ure.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.697
9.913
113
40
MB
ja to bi si jaz tudi, če nebi mel kam z evri
grin1.gif

sem bil danes v slowatch, prodajajo nautica ure, me je gospodična klicala 2x, jaz pa bil sredi pohorja nedosegljiv, morem jutri poklicat upam, da jo majo pa da ni cena pretirana glede na tujino
smile-1.gif

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
A lahko kaj vec o Monacu poves? Koliko je stara, ali imas papirje, in koliko bi imel zanjo?

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.496
7.010
113
Končno sedaj v Slowatchu kupila uro. Ko sem vse skupaj doma odprla, sem videla, da v bistvu ni zraven garancije proizvajalca, temveč samo slowatcheva, kjer niti ni serijske številke ali česa podobnega gor (neka cifra je, ampak ne vem, od kje - mogoče kaka njihova). To me ne moti, dokler sem v Sloveniji, vendar kaj če bi želela v tujini nesti uro na popravilo v času garancije?

alkimistic

Zelenc'
8. jul 2010
2
0
1
Ne znam ti povedat več o uri. Ne vem koliko je stara, sam glede na lastnikovo starost kar nekaj (najbrž se po serijski da ugotovit). Papirjev nimam. Kar se pa denarja tiče bom pa raje sprejemal ponudbe, kot pa ceno postavljal.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Če si pa v tujini, pa ne vem, kako je z uveljavljanjem garancije. Mogoče edino, če je mednarodna.
confused-1.gif

Važno je, kdo ti nudi garancijo - proizvajalec ali prodajalec.

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.496
7.010
113
Pa saj se ne sekiram kaj preveč. Kjerkoli bi že bila, bi lahko počakala da nazaj v Slovenijo pridem. Tudi prodajati je ne mislim. Samo zanimivo mi je, da SloWatch kot uradni zastopnik (napisan tudi na proizvajalčevi strani) prodaja s tako garancijo.

Resolver

Fizikalc
18. jun 2008
1.836
0
36
KSZ.

Očitno je nošnja ponaredkov v Sloveniji kar pogost pojav. Pred kratkim kupil uro. Kar nekaj vprašanj je že bilo v smislu: a je ponaredek? Ko rečem, da ne, so vsi presenečeni in nejeverno zahtevajo uro "v strokovni pregled". Po obračanju ure 15 min levo, desno gor in dol se vsi čudijo norcu, ki je kupil original. Zakaj neki bi kupil original, če lahko kupiš fake za burek. Itak se menda ne opazi. Običajen zaključek: ti imaš čisto preveč denarja. Ko bi vsaj...
smirk-1.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Jaz si jo ob prvi prelomnici naročim. Tole in sicer upam, da čim prej, ker hitro grejo.
smile-1.gif

Recimo tole je zanimiv review, kjer tip pravi:

Citat:
hi people, i wanted to show you my newest watch, i will try to make a good review so you can see how awesome is this swiss made timepiece.

first of all, i own a rolex, so i know what perfection is.

the watch has the perfect size, at 42mm its a little bigger than the rolex and the invictas 99xx, looking more sporty and more cool from the distance.

Nazadnje urejeno:

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Jaz si jo ob prvi prelomnici naročim. Tole in sicer upam, da čim prej, ker hitro grejo.
smile-1.gif

Recimo tole je zanimiv review, kjer tip pravi:

Citat:
hi people, i wanted to show you my newest watch, i will try to make a good review so you can see how awesome is this swiss made timepiece.

first of all, i own a rolex, so i know what perfection is.

the watch has the perfect size, at 42mm its a little bigger than the rolex and the invictas 99xx, looking more sporty and more cool from the distance.

pa še review od enega, ki je kupil golf 6ko
Citat:
hi people, i wanted to show you my newest car. i will try to make a good review so you can see how awesome is this german made vehicle.

first of all, i own a mini, so i know what perfection is.

the car has the perfect size, at 4220mm its a little bigger than the mini and the polo, looking more sporty and more cool from the distance.

matr kaj je na tem reviewu pametnega? oz. kaj je pametnega na tem, kar si ti prilepil? ker tipo je dejansko napisal konkretn review, ti pa prilepiš I have a rolex and it's cool from the distance...

on topic - zadnjič videl na faksu v 3 dneh 2 paneraiki in 1 omego, in morm rečt, da bo ena paneraika sigurno padla v naslednjih letih

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.