URE drugi del

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.
22. jul 2007
1.400
57
48
Tist je sam primer za naročilo........
grin1.gif

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
ksz

Danes sem vido enga tipa z Hublot uro podobno tej na spodni sliki

hublot.jpg

Kolko se te kaj giblejo cene take ure?

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Big Blang King premera 48mm (Black Ceramic) je best buy malenkost pod $20k, red gold pa je kaka 2 jurčka več. (44mm)

Preveč za moje pojem in premalo zgodovine. Bi jo kupil če bi že imel v zbirki kakih 10 po mojem okusu.

Je pa lepa, si pa lahko 75% prepričan da je bila fake, ker kdor zapravi 20k za uro nebo kupil hublota, ali pa nikol neveš.
Pri nas nevem če je 20 takih ur; med ne-zbiralci.

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Sicer je tip bil celi v Armani cotah in mislim, da je tud bil lastnik dirkalnega Leona, ki je danes bil predmet fotografiranja na nekem dogodku. Sicer pa me boli k*, če je bil orginal al ne, ker je itak grda ura
grin1.gif

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
ej ampak ste legende. zivite pri starsih, ki vam posojajo avto, ki ga oni tankajo, kuhajo in likajo, kupujete pa ure za tisoc in vec eur.
bonk.gif
a je kdo od vas mentalno starejsi od 13 let?

ne resno vprasam.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Ja eni se pederišijo z bmwjem za 400e leasinga, jaz pa raje kupim vsake tolk časa uro in se vozim z avtom od staršev.

Če si to hoto slišat?

Avto na leasing, nova ura ki ti ostane celo živlenje.

400 leasing, 200 registracije, 100 bencina mesečno al raje nova ura? hmmmm....

Če že misliš da vozim avto od starih. Sicer pa pri stari seat inci za 500e ki je službena delovna mula, se niti
nemoram kaj pretirano krivega počutit da bi izkoriščal... Glede nato da mi stari niti regresa ne da.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Jaz zase vidim, da bom rabil samo dvoje:
- eno hudo uro s kovinskim paščkom
- eno hudo uro z gumjastim ali nato paščkom.

Zlate zaenkrat še ne bi imel. Obe najbrž stil diver's watch. Robustne, težke ure, ampak lepe in zanesljive. Ena s simple face-om, druga kronograf. Velikost nekje 42-45mm, športno elegantni stil. Paleta je dolga, samo dnarja še ni.
grin1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.