URE drugi del

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
395
83
Movado je zakon, pa še tako ogromne niso, kot te zadeve katere forumaši zadnje čase kupujejo. Ženske moda nateguje z groznimi hlačami in kiklami zadnje čase, da imajo v njih rit kot vogal od NLB, tipe pa s temi urami, da potem z njimi poškodujejo nič hudega sluteče mimoidoče.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik Hoci pravi:
a tole klošar dila http://www.eurowatches.org/index_si.html lol

Ne, to je scam, jaz ne bi tega ponujal.
smile-1.gif

Vsi po vrsti fantasy modeli, grdi, kvaliteta se od primerka do primerka razlikuje, niso vredni 100€. Me pa čudi, da ga še niso skinili, glede na to, koliko pazijo na te ponaredke.
smirk-1.gif

Jaz sem zadel en fejk v vrednosti 100$ na nekem tekmovanju na enem forumu. Mislite, da sem ga dobil? Veš da, gospodje cariniki so ga lepo zasegli, zraven pa še kontaktirali zastopnika v Slo. Budale, zdaj jo pa eden od carinikov nosi.
smirk-1.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Samo jaz bi nekaj ovalnega, zato mi je ta ura trenutno prva na wish listi, vendar trenutno nedosegljiva.
smile-1.gif

IMAGE%20400%20tag_silverstone_brown_sm-1.jpg

Nazadnje urejeno:

AXi0N

Fizikalc
9. sep 2007
1.014
0
36
Da se spet malo vključim v debato... danes bil že drugič ta teden pri Weikhardu v Grazu, a se še vedno ne morem odločit med tema dvema urama, dobim namreč v dar. Uri sta si različni (ena s kronografom ena brez), obe sedeta na roko, obe sta mi všeč, a odločitev je še vedno težka. Ure ne bom imel pol leta ali leto, vendar kar se da najdlje, torej mi je pomembno na da ne bo čez 2 leti že "mimo".

Kaj pravite? Carerra day/date in Omega Planet Ocean

CV2A10.BA0796.jpg

Omega_4050.jpg

AXi0N

Fizikalc
9. sep 2007
1.014
0
36
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
PlanetOcean mi je lep samo na gumjastem paščku.

Uf, meni pa ne... meni je pa edino všeč na kovinskem. Različni okusi
wink-1.gif

Mi je pa pritegnila pozornost nova Carrera 1887, ki bi naj bila dobavljiva septembra/oktobra.
987883-Tag-Heuer-Carrera_calibre_1887_black-steel_lunette_poli-HD.jpg

Priponke

• 987883-Tag-Heuer-Carrera_calibre_1887_black-steel_lunette_poli-HD.jpg
    987883-Tag-Heuer-Carrera_calibre_1887_black-steel_lunette_poli-HD.jpg
    78,1 KB · Ogledi: 248

AXi0N

Fizikalc
9. sep 2007
1.014
0
36
Citat:
Uporabnik bruco21 pravi:
Jaz bi izbral prvo ampak z usnjenim paščkem....
KLIK

Sem tudi točno to imel včeraj na roki, izgleda res lepo, ampak usnjeni pas ni za mene. Sem se malo pogovarjal z prodajalcem, prav tako se "ne vidim" z usnjenim pasom, pa še paše ne vsepovsod zraven.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik AXi0N pravi:
Da se spet malo vključim v debato... danes bil že drugič ta teden pri Weikhardu v Grazu, a se še vedno ne morem odločit med tema dvema urama, dobim namreč v dar. Uri sta si različni (ena s kronografom ena brez), obe sedeta na roko, obe sta mi všeč, a odločitev je še vedno težka. Ure ne bom imel pol leta ali leto, vendar kar se da najdlje, torej mi je pomembno na da ne bo čez 2 leti že "mimo".

Kaj pravite? Carerra day/date in Omega Planet Ocean

CV2A10.BA0796.jpg

Omega_4050.jpg

Eh tagerca sigurno. Omega je le omega, samo v primerjavi z tagerco je manj zanimiva.

Če bi zbiral med koaksialko chrono pa tagerco, pol bi ti rekel omego, zdaj pa gre moj glas tagu.

Fajn nosi!

criptus

Pripravnik
1. maj 2009
202
0
16
Gorenjska
www.goronix.si
Glas za Omego.

Razlogi:
1. co-axial
2. stevilke in kazalci se dosti bolj in dalj svetijo v temi
3. tesnjenje
4. COSC
5. robustnost

Heuerca je sicer OK ampak tale model je za moj okus preveč poln vsega. Tega se prej ali slej naveličaš. Dolgoročno je bolje vzet Omego.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.