Citat:
Uporabnik PIC pravi:
ksz ..
V absolutnem smislu 2k res ni veliko denarja. Ce so ti zadeve vsec, si uro pac kupis. 500 eur pride zimski komplet gum, ki jih vrzes v smeti v 2 letih, spodobna smucarska/kitesurfing oprema (vem, ker ravno nbavlam), pride hitro 2 jurja, pa je cez 2 leti vredna drobiz ..
Skratka, denar ni taksna ovira, da clovek ne bi imel res vrhunske ure.
Vas bi pa, ljubitelji ur, vprasal nekaj drugega.
Ko nosite uro za 2 jurja, ste tudi obleceni in obuti uri primerno? Ker ce je pa kej seljacko, je pa to model, ki nosi neke cheap/povprecne cunje, na roki pa draga ura. Taka zadeva je veliko bolj kretenska kot ce imas samo uro na telefonu.
Samo v razmislek, ko boste naslednjic paradirali okoli v S.Oliver cunjah in Bata cevljih in z uro za 2 jurja.
LP,
PIC
Citat:
Uporabnik Onslow pravi:
Predvideni budget za nakup ure je cca. 2000 evrov, sto gor ali dol ne igra vloge.
Vem, da smo že veliko zapisali o tej temi, ampak če se skoncentriramo na ta določen znesek, kakšni bi bili predlogi?
Citat:
Uporabnik Onslow pravi:
Pa se to. Ljubitelj tudi nosi uro vecinoma pod rokavom, da se slucajno ne poskoduje.
Citat:
Uporabnik dreja pravi:
Pa se to. Ljubitelj tudi nosi uro vecinoma pod rokavom, da se slucajno ne poskoduje.
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
Ker tale debata je pa podobna stejkom oz. tam še razumem finto. PIC se mi zdi, da je ciljal na dejstvo, ki ga imamo slovenčki, kola na fafing, za kosilo pa kajzarca in posebna ter večerja pri mami na toplem. Ker tist, ki si lahko privošči eno, dve za par jurjev in ima še ostalo porihtano je hudo inteligenten s konkretno plačo nakar sta samo še dve možnosti ali ima polno rit doma in kar prišpara zagoni za ure ali pa dobi vse v gešenk od mame, atija, ženske, tašče itd.
Kar se pa mene tiče, lepe ure so tudi pol ali še več kot pol cenejše in dvomim, da se prej ustavijo kot tiste za par jurjev.
Citat:
Uporabnik PIC pravi:
Lej, jaz ti samo povem moje izkušnje s tisti, ki jih poznam, ki so RES dobro situirani.
Premium ure pašejo na človeka, ki nosi premium obleko in obutev, je urejen in se tudi obnaša tako.
Nekateri moji znanci k vsemu temu dodajajo se dodelano postavo, ker po njihovem zavaljenec v Armaniju izpade kretensko.
Seveda, tak lifestyle furat ni poceni, ane. Zato pravim, kupis uro za 2 jurja, zmanjka pa potem se 5k, da dokupis se obleko in obutev.
Realnost pri nas je pa taka, da vidis seljaka v novem Passatu TDI, s cunjami verjetno iz Name ali kak podoben drek, ampak uro ima pa za 3 jurje. No, tak je car samo v svojem svetu.
LP,
PIC