Ups zamenjal avto z identičnim

Ali ste , kdaj zamenjali avto z identičnim

Rezultati so vidni samo po glasovanju.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Dobro, da ni rešilc vmes dobil nujnega klica, bi tebe pooblastili da greš
grin1.gif

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
Že kar nekaj let nazaj, je uslužen sosed pomagal ženi odpreti napačnega BX, ko se je revica matrala pa ni šlo
smile-1.gif
No ko je bil odprt je ugotovila, da ni pravi, upam da nista kaj ključavnico fentala.

Garfield

Pripravnik
19. avg 2007
223
0
16
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Dobro, da ni rešilc vmes dobil nujnega klica, bi tebe pooblastili da greš
grin1.gif

Sej medtem, ko so iskali ključ, so prinesli rezervnega iz bolnice tako, da je on lahko šel svojo pot dalje

Maiden

Fizikalc
7. nov 2007
766
183
43
Sem že zamenjal ja. Najbolj zanimivo pa je bilo, ko smo s kolegi šli na hamburger. Ko smo šli nazaj do avta (Yugo) ga je kolega odkleno in nas spustil not. Ko pa je hotel avto užgat pa ni ključ do konca not hoto it. Sem mu mislil že rečt, da naj bolj z silo proba ko smo vidli, da je armaturka drugačne barve
smile-1.gif

Vsedli smo se sosednji avto (Yugo) kateri seveda ni bil njegov. Pa še v temi je bil parkiran tako, da se ni dobro videlo.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
nas je več takih pa čist lepo živimo;)
pač ne gledaš vsak dan v tablco ko se približuješ avtu in ker se ne trudiš si je ne zapomneš. ne vidim dobrega razloga zakaj bi jo mogel vedet.?

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Citat:
Uporabnik uncle_sam pravi:
Bom js povedal primer od bivšega sošolca...zadeva bi se naj zgodila v okolici Nove Gorice par let nazaj...
So šli trije očitno dokaj dobro "nad tlemi" iz neke diskoteke zjutraj domov in glej ga zlomka cesta zaprta zaradi nesreče. Kolona. Čakajo, čakajo, in naposled se odpravijo iz avta pogledat kaj dogaja...tam že ravno delavci končujejo z pobiranjem razbitin in vsega in kaže da bo promet počasi steku. Gredo nazaj proti svojemu avtu, ki je bil bel golf trojka. No, ktera služba je včasih na vlko vozla bele trojkice?
grin1.gif

Se odpeljejo in še kolega vpraša mojga sošolca kdaj je kupo nov radio, da se spomni da še prejšni teden ni imel tega. In da je zanič ker skoz nekej šumi! Pridejo domov...gre sošolc spat. V nedeljo dopoldne nekdo vztrajno zvoni. Gre mati k vraton in prleti v njegovo sobo: nesrečnik kaj si naredu!? Nič jasno...gre dol in policaj prosi če lahko odpre malo garažna vrata...odpre in lej hudiča - policijski golf v njihovi garaži
cheer.gif
Ta je huda
cheer.gif

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.264
1.894
113
sam nisem imel takega primera.

Poznam pa možakarja, ki je svojo Diano - oranžno seveda (ja kar nekaj let nazaj) pustl pred faksom, opravil kar je imel za opravit na faksu...ter se vrnil do avta. Proba odklenit...ne zagrami ključ, probava, gleda, proba še na drugi strani, ne gre, spet vtika na voznikovi - nekaj ne štima - ampak poba se ne da. Mota mota dokler končno ne odklene.
Se usede v avto (hm..kdo mu je pa sedež premaknil naprej?)...že hoče zaverglat, ko pogleda malo po notranjosti...ups...tole pa ni moj avto
aplauz.gif