Citat:
Uporabnik alpine pravi:
Tisti, ki ste imel avte na plin je poraba min.8l plina/100km. Preračunano torej 5 evrov/100km + nekaj bencina.
Citat:
Uporabnik VanZ pravi:
Ali kdo od vas uporablja LPG svečke? Npr. Brisk ali NGK? Je kaj razlike?
jaz imam dobrih 170k na plin s tem avtom. Sem imel plinske in navadne svečke, pa nisem opazil bistvene razlike. No, pri navadnih ngk se mi je zgodilo, da je crknila.Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
Citat:
Uporabnik VanZ pravi:
Mene tudi zanima ali ima nakup takih sveč smisel ali ne?
a je v Ljubljani kaksen dober plinas ki ti priklopi sistem na pc in pregleda plin ce dela vse ok, in da je za vec instalacij ali mora to samo pooblascenec?
Citat:
Uporabnik monaco pravi:
jaz imam dobrih 170k na plin s tem avtom. Sem imel plinske in navadne svečke, pa nisem opazil bistvene razlike. No, pri navadnih ngk se mi je zgodilo, da je crknila.Citat:
Citat:
Uporabnik VanZ pravi:
a je v Ljubljani kaksen dober plinas ki ti priklopi sistem na pc in pregleda plin ce dela vse ok, in da je za vec instalacij ali mora to samo pooblascenec?
Priporočam obisk Hribar. Po vseh težavah s Plineksom, mi je on sistem zrihtal v nulo. Pa je ostal isti sistem in tudi svečke niso bile čudežno več krive
Citat:
Citat:
Uporabnik monaco pravi:
Citat:
Uporabnik VanZ pravi:
Priporočam obisk Hribar. Po vseh težavah s Plineksom, mi je on sistem zrihtal v nulo. Pa je ostal isti sistem in tudi svečke niso bile čudežno več krive
To je hribar na celovski? Se on ukvarja s plinom al je splosni mehanik?