Uporabniki avtoplina (LPG)?

sad

Guru
24. avg 2007
21.042
9.684
113
A VAG 1.4 16v 75 KM motor prežveči plin?
Ali je potrebno flashlube dodajat?

TRIROG

Pripravnik
10. jul 2011
76
0
6
Samo toliko, da sporočim. Pred kratkim sem se odločil, da tudi jaz prestopim na plin.

Po kar nekaj raziskavah sem se odločil za PRINS sistem. Zmontirali so mi ga v Rafolčah.
Gre za avto z 220 kW in stvar dela do polnih obratov, nič preklapljanja ali cukanja.
Monter zadevo res obvlada - vse žičke so v zaščitnih ceveh, kar ni v cevi, je zavito v zaščitnem traku. Zadeva je sestavljena res odlično. Res sem dobil občutek, da si je vzel čas in obrazložil ves postopek predelave, skupaj sva določila mesta kej bo kaj itn...
Za čas, ko je bil avto na predelavi, sem dobil nadomestni avto - res zakon...

Temu kar sem doživel tam se reče odnos do stranke.

Lahko samo priporočim.

TRIROG

Pripravnik
10. jul 2011
76
0
6
Še tole kje bi lahko dobil seznam veh bencinskih postaj po Hrvaški in Avstriji z naslovi?

na plinske-crpalke.si sem našel seznam po Sloveniji, ne pa za hr in A, za tisto je smao zemljevid, bi pa imel rad prav seznam ...

Hvala

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
Citat:
Uporabnik TRIROG pravi:
Samo toliko, da sporočim. Pred kratkim sem se odločil, da tudi jaz prestopim na plin.

Po kar nekaj raziskavah sem se odločil za PRINS sistem. Zmontirali so mi ga v Rafolčah.
Gre za avto z 220 kW in stvar dela do polnih obratov, nič preklapljanja ali cukanja.
Monter zadevo res obvlada - vse žičke so v zaščitnih ceveh, kar ni v cevi, je zavito v zaščitnem traku. Zadeva je sestavljena res odlično. Res sem dobil občutek, da si je vzel čas in obrazložil ves postopek predelave, skupaj sva določila mesta kej bo kaj itn...

Lahko samo priporočim.

Zdovc obvlada ja

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.456
346
83
34
Pozdravljeni. Svetujte še meni prosim. Radi bi predelali Kio Sportage 2.0 benz na plin, novi model. Katera predelava bo najkvalitetnejša oz. kdo se spozna na te avte?

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Citat:
Uporabnik TRIROG pravi:

Lahko samo priporočim.

Kaj če bi nam še zuapal za kater avtomobil gre? Znamka, motor ter koliko cekinov je to stalo? Lp

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.456
346
83
34
Pri Plineksu pride z original Zavoli sistemom 1390€, vgradil bi ga pri Hribarju (o njem slišim same dobre stvari, baje naj bi se najbolj spoznal na azijate), servisi na 20k km: 30€. Pri Prinsu pride predelava s Petrolovimi zlatimi točkami cca. 300€ več, servisi na 30k km: 80-120€. Kaj pravite?

Gre za Kio Sportage 2.0 bencin, novi model.

TRIROG

Pripravnik
10. jul 2011
76
0
6
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:

Kaj če bi nam še zuapal za kater avtomobil gre? Znamka, motor ter koliko cekinov je to stalo? Lp

Hoj ... sicer z zamikom ... a vseeno ... Predelava je bila Audi A6, 4.2l V8 motor s 300 KM. Cena? Ker je šlo za osemvaljnika in sem imel Petrolov kupon za 400€popusta: 2000€

TRIROG

Pripravnik
10. jul 2011
76
0
6
Citat:
Uporabnik klemen_ pravi:
Pri Plineksu pride z original Zavoli sistemom 1390€, vgradil bi ga pri Hribarju (o njem slišim same dobre stvari, baje naj bi se najbolj spoznal na azijate), servisi na 20k km: 30€. Pri Prinsu pride predelava s Petrolovimi zlatimi točkami cca. 300€ več, servisi na 30k km: 80-120€. Kaj pravite?

Gre za Kio Sportage 2.0 bencin, novi model.

kako si se torej odločil?

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Sam bi recimo sam šu v predelavo nad 3.0 motorja kar se najbolj pozna pr porabi
wink-1.gif

Zdej pa vprašanje za poznavalce Subarujev, ali je TO originalna predelava al ne?
bega me ta priključek na odbijaču
5_530.jpg

A ni taka orginalna napeljava
63536931.jpg

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.456
346
83
34
Ni nujno, če ni placa pri tanku, se da pač na odbijač.

@TRIROG: Nismo še dali, zdaj enkrat bomo k bo še servis. Se moram še pozanimat, če ima Prins sploh orig. sistem za Kie Zavoli..ker ob kakšnem drugem sistemu garancija papa.

TRIROG

Pripravnik
10. jul 2011
76
0
6
emmm... sicer ne vem ampak mislim da ima Prins samo Prins sistem ... Je pa zadeva pri meni narejena zelo estetsko.

TRIROG

Pripravnik
10. jul 2011
76
0
6
Citat:
Uporabnik Sheriff pravi:
Sam bi recimo sam šu v predelavo nad 3.0 motorja kar se najbolj pozna pr porabi
wink-1.gif

Zdej pa vprašanje za poznavalce Subarujev, ali je TO originalna predelava al ne?
bega me ta priključek na odbijaču
5_530.jpg

A ni taka orginalna napeljava
63536931.jpg

Bi skoraj stavil da ni.

Tudi tista z mini priključkom očitno ni original, saj je popraskana barva zaradi gedore.
Mislim pa da je bolj v tem smislu tovarniška izvedba, ker sem enkrat videl ko je nekdo na pumpo priletel s foresterjem, ki je bil po njjegovih besedah tovarniško predelan in je montiral adapter.

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.456
346
83
34
Ok, zdaj sem pa v hudi dilemi. Plineks. vs Prins. Vsak ima svoje zgodbice, pri Prinsu napolno kritizirajo Plineks (da lažejo, da le ob Zavoli sistemu velja Kiina garancija, da se kljub garanciji ne zavzamejo za stranko, da morajo kdaj popravljati za njimi), pri Plineksu govorijo. Kii je zgleda vseeno kater sistem je notri in ne bodo težil. Pri Plineksu pride predelava 1390€, Prins 1770€. Kaj sedaj?

EDIT: Sedaj je še G1 v igri-1400€, 7 letna garancija do 50.000€.

Nazadnje urejeno: