G1: stvar dela, le v dolini na AC kjer spustiš gas je občutiti malo cukanja, pač ni tako moteče, da bi takoj nazaj peljal, bojo na prvem servisu menda poštimali. Servis je na 20k km in stane mislim da nekih 60€ (tudi tukaj je Prins precej dražji, če se ne motim malo tudi Plineks). Aja, glede Plineksa slišim same graje..že če boš po netu malo prebral, boš videl, da ma folk veliko problemov, zadnič še slišal od enega taksista, da sta mu oba avta ribnila, ljudje vozijo na Prins popravljat Plineksove napake. Prins je zagotovo najboljši, razmerje med ceno/kvaliteto pa je zgleda G1. V Celje sem peljal avto, drug dan sem ga že prevzel. Takrat je bila še neka akcija in nas je predelava s homologacijo in polnim keslom plina prišla 1525€ se mi zdi (največja, 78L bomba, je cena za vse isto, dali pa ti bojo največjo, ki jo lahko spravijo v tvoj avto). No skratka, jest sm z njihovim odnosom in izdelkom do sedaj zelo zadovoljen in bi se še enkrat odločil za G1. Takrat je imel tudi Prins petrolovo akcijo in bi nas prišel "samo" 1800€ se mi zdi. Upam, da sem ti kaj pomagal.