Pozdravljeni
nism nov tu a z starim uporabniskim imenom imam probleme....
sedaj pa k stvari.imam motorolo milestone, ki ni rootan oz kako drugace spreminjan.pred casom pa sem ugotovil, da mi ne dela bluetooth. na telefon imam nalozeno kar nekaj aplikacij z marketa. z marketa so vse razn ene, ki bi morda lahko predstavljala problem (ce ta prdstavlja problem tu na forumu prosim moderatorja da zbrise samo ime ne celega mojga posta- aplikacija pa je snappz market).probal sem jo tudi deinstalirat in potem probat bluettoth a ni blilo spremembe.
bluetooth mi je delal prej vedno normalno(povezava z avtoradijem za prostorocno,z drugim telefonom itd), res da a potem tega nism kar nekaj casa uporablo, ko pa sem spet poizkuso to povezavo vzpostavit pa tema.ce poizkusim bluetooth vklopit mi za 10 sekund napise turning on potem pa nic. telefon sem potem nadgradil na 2.2.1 v upanju, da se bo pri tem potem to resl a brez uspeha.res da sem imel z tem telefonom prej ze neke probleme, da se je sam od sebe ugasal in prizgal vsake toliko casa,drugega pa nism opazo.po nadgradnji se je ta problem reso.
a ima kdo idejo kaj bi lahko bilo?kako to resit?rabo bi kontakt od koga, ki bi mi to lahko reso.koga, ki se ukvarja z androidom po moznosti celje ali okolica, ni pa problem uletet tudi drugam samo da se to resi cimprej, informacije bi imel najraje cimbolj popolne tu na forumu,ker ne vem ce se mi bo naslednic spet ratalo prijavit na forum za nadaljna vprasanja.
lep pozdrav in hvala m.