Uporabni programi za Android + opis + slike

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Drugič ne tako samozavestno usekat, da android ne podpira adhoc, ker to ni res. Resnica je, da je implementacija wpa_supplicant na določenih telefonih defektna, za to pa so krivi sami proizvajalci in ne android.

prijam

Fizikalc
2. sep 2007
1.821
4
38
Ali obstaja kakšna aplikacija, ki bi prostoročno pisavo spremenila v text za npr. excel word, mail dokumente?

Naprava. S Galaxy tab 10.1

roCkY

Guru
2. sep 2007
2.596
503
113
PenReader a mi z njim ne gre prida.

Namesti Super Kyboard. Kar sem zaenkrat našel najboljše za vnos na tabli.

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.391
319
83
Kdo mogoče ve, zakaj, ko dobivam od drugih sms-je ni smajlijev, so samo znaki kako se napiše, ko pa oni od mene dobivajo pa jih imajo? Ne rabim 406489 smajlijev, samo rabil bi, da mi jih nariše, pa mogoče da so taki kot npr. na nokiji, ker teli namojem(samsung ace) so prou krneki? HVALA!

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
ma kater apk od google maps, ker ni možen dolpoteg v naši državi...

Nazadnje urejeno:

Steve

Guru
13. avg 2007
10.039
1.949
113
ja tukaj je
bonk.gif

http://lmgtfy.com/?q=google+maps+apk

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
jesus maria...... stupido me...
tenks
jeb!ga, pa sem dal drgač v googla... jebiga se nardi...

hvala

aviator

Fizikalc
20. avg 2007
6.200
0
36
Kransterdam

verma

Pripravnik
2. nov 2011
261
11
18
Mene pa zanima ker program mi svetujete za ugašanje aplikacij, da ti brezveze ne žre baterije. Bil je nek task killer ampak ne deluje na zadnjem softweru (2.3.4).

KAALman

Pripravnik
10. jan 2008
751
2
18
Prekmurje RepubliQ
Obišči stran
Citat:
Uporabnik verma pravi:
Mene pa zanima ker program mi svetujete za ugašanje aplikacij, da ti brezveze ne žre baterije. Bil je nek task killer ampak ne deluje na zadnjem softweru (2.3.4).

nič, ker software to sam nadzira... sem probal na wildfireu, pa ni bilo nobene razlike, če sem mel taskkiller ali pa brez... edino tu pa tam je budilka nehala delovati, pa čeprav sem v taskkillerju mel nastavljeno, da naj uro pusti pri miru...

sabla

Zelenc'
26. nov 2011
10
0
1
Pozdravljeni
nism nov tu a z starim uporabniskim imenom imam probleme....
sedaj pa k stvari.imam motorolo milestone, ki ni rootan oz kako drugace spreminjan.pred casom pa sem ugotovil, da mi ne dela bluetooth. na telefon imam nalozeno kar nekaj aplikacij z marketa. z marketa so vse razn ene, ki bi morda lahko predstavljala problem (ce ta prdstavlja problem tu na forumu prosim moderatorja da zbrise samo ime ne celega mojga posta- aplikacija pa je snappz market).probal sem jo tudi deinstalirat in potem probat bluettoth a ni blilo spremembe.
bluetooth mi je delal prej vedno normalno(povezava z avtoradijem za prostorocno,z drugim telefonom itd), res da a potem tega nism kar nekaj casa uporablo, ko pa sem spet poizkuso to povezavo vzpostavit pa tema.ce poizkusim bluetooth vklopit mi za 10 sekund napise turning on potem pa nic. telefon sem potem nadgradil na 2.2.1 v upanju, da se bo pri tem potem to resl a brez uspeha.res da sem imel z tem telefonom prej ze neke probleme, da se je sam od sebe ugasal in prizgal vsake toliko casa,drugega pa nism opazo.po nadgradnji se je ta problem reso.
a ima kdo idejo kaj bi lahko bilo?kako to resit?rabo bi kontakt od koga, ki bi mi to lahko reso.koga, ki se ukvarja z androidom po moznosti celje ali okolica, ni pa problem uletet tudi drugam samo da se to resi cimprej, informacije bi imel najraje cimbolj popolne tu na forumu,ker ne vem ce se mi bo naslednic spet ratalo prijavit na forum za nadaljna vprasanja.
lep pozdrav in hvala m.

branci

Pripravnik
8. feb 2011
125
0
16
lep pozdrav
nov sem na androidu in imam nekaj manjših problemov,ko se hočem priklopit na ruter prek wi-fi ja mi zahreva geslo, ki ga ne zahteva noben drug racunalnik in telefon na rem ruterju in nevem katero geslo naj vpisem
ter ali se da kje pogledat zgodovina, dnevnik podatkovnih povezav na telefonu in ce se ne ali se da dobit kakšen program za to
hvala za pomoč

Nazadnje urejeno: