Uporabni programi za Android + opis + slike

22. jul 2007
13.761
1.830
113
124
potem me je futuristic malo zavedel
grims-1.gif

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.941
684
113
Nenamerno ker meni je na HTC Desire delal screenshote brez roota. (Zdaj imam rootanega zato ne morem stestirat)
Tudi ko je še bila aplikacija na marketu je veliko uporabnikov v komentarjih pisalo, da jim dela brez roota.

Sta pa na xda strani 2 verziji. Si snel najnovejšo?

22. jul 2007
13.761
1.830
113
124
sem naložil 1., bom še probal 2. pa sporočim
naložil tudi 2. varijanto, apk. se naloži, vendar potem piše da mora biti telefon rootan
jezen.gif

Nazadnje urejeno:

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.790
3.980
113
Ljubljana
hmpg.net
Citat:
Uporabnik bushi pravi:
obstaja kakšna aplikacija, da bi jo recimo vklopil in bil dosegljiv samo za tiste stevilke ki so v imeniku shranjene...
Sam uporabljam aFireWall .
Sicer za blokado določenih, vendar lahko narediš tudi tako kot ti želiš. Obstaja lite (free) in pro verija. Meni zadostuje light.

Tommy17

Fizikalc
8. jan 2009
820
47
28
Pozdravljeni,

v službi sem dobil Samsung Galaxy S II. Do sedaj sem uporabljal BlackBerry. Srečujem se z dvema težavama, ki jih ne znam rešiti in lepo prosim za pomoč:

Ali bostaja aplikacija, ki bi zaznala iz e-pošte, da gre za meeting request in ga doda v koler? Namreč, ko mi kdo pošlje meeting request dobim samo tekstnovni del, ne ma možnost, da sestanek sprejmeš ai pa zavrneš.

Za pošto uporabljam protokol IMAP. Ali obstaja aplikacija ki omogoča, da vidiš v kateri podmapi imaš neprebrano pošto? Sedaj ko dobim pošto mi gre avtomatsko v podmapo (tako imam nastavljenona računalniku). Sicer dobim obvestilo o prispeti e-pošti, potem pa moram pregledat vse podmape.

Prosm za pomoč.

Hvala.

Lp, Tomi

BoRiiS

Pripravnik
6. jun 2011
95
0
6
Živijo

Mene pa zanima če obstaja kakšna aplikacija OPOMNIK ,ki bi delovala po principu Nokie.Se pravi ko vpišem dogodek datum in uro me opomni z zvonenjem in vibriranjem določen čas.Probal sem že veliko tega kot so COL Reminder,gTasks,ToDo.....in vsi delajo po principu da samo enkrat zapiska in potem imaš med dogodki. Ker pa veliko presedim v avtu in imam prižgan radio pisk preslišim potem pa sred dneva opazim da sem že zdavnaj opomnik zamudil.

HVALA

x5x

600.registrirani uporabnik
22. avg 2007
2.666
9
38
Ljubljana- okolica
Mogoče kdo ve za program v katerega bi si vpisal turnus(šiht) npr. ruski kanadski turnus. Predvsem da enostano pišeš kdaj imaš in ti potem sam napiše za celo leto.
lp

Rajc

Pripravnik
22. jul 2007
571
5
18
nevem, če je že bilo ampak meni zelo uporabna aplikacija Key Ring !

Notri si shraniš črtne kode s kartic ala Hervis, Petrol, Špar itd. in ne nosiš plastike s seboj...

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Google earth je, samo živiš v napačni državi
tongue-1.gif

root -> market enabler -> inštaliraš z marketa

ali pa pogooglaš za apk-jem in ga inštaliraš ročno

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.555
300
83
Kot je eden na spletni strani spodi članka glede te aplikacije objavil... če je kaj podobnega za Iphona da bi spremenil temo v Android ker pač nima denarja za android telefon..
hysterical-1.gif