Citat:
Uporabnik osiris12345 pravi:
ja za to vem, sam mene zanima če je tko kak widget kot neka kreatura k ti pol v oblčaku piše da si dobil sms al pa kej, neki sm vidu da obstaja en zajc k pol ko dobiš sms se mu nad glavno nariše oblaček pa piše not kdo ti je poslal pa kaj not piše, sam ta zajcmi ni glih najbolj, sm mislu da kdo še kaj drugega podobnega uporablja?
Citat:
Uporabnik osiris12345 pravi:
a je kdo že brisal iz titanium backup-om tiste nepotrebne mobitelove aplikacije dol iz telefona in taki dodatki k ti bašejo spomin in laufajo v ozadju telefona po nepotrebnem?
Citat:
Uporabnik aviator pravi:
Ali je kšn programček za denarno statistiko po vzoru NLB klik "moja finančna slika”.
Hvala
Citat:
Uporabnik Keki pravi:
Kater bi bil pa najbolj zanesljiv free profile manager...sem že uporabljal Profile Scheduler in MyProfiles Lite, pa mi vedmo nekaj posvoje menjata profile (ali pa sem jaz tumpast in ne znam nastavit klot je treba)...
Citat:
Uporabnik MaTejHo pravi:
Citat:
Uporabnik aviator pravi:
Ali je kšn programček za denarno statistiko po vzoru NLB klik "moja finančna slika”.
Hvala
Nimam nlb klik tako, da ne vem točno kako izgleda ampak za vodenje financ obstaja aplikacija Toshl (pa še slovenska je).
Poglej, če je to to kar iščeš.
http://toshl.com/android/expense-tracker-app/