Uporabni programi za Android + opis + slike

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik osiris12345 pravi:
ja za to vem, sam mene zanima če je tko kak widget kot neka kreatura k ti pol v oblčaku piše da si dobil sms al pa kej, neki sm vidu da obstaja en zajc k pol ko dobiš sms se mu nad glavno nariše oblaček pa piše not kdo ti je poslal pa kaj not piše, sam ta zajcmi ni glih najbolj, sm mislu da kdo še kaj drugega podobnega uporablja?

ni zajc
grin1.gif

je pa neki za sms-e
https://market.android.com/search?q=handcent+sms&so=1&c=apps

sam uporabljam go sms pro pa eno tem sem si drugo naložil.

osiris12345

Fizikalc
20. feb 2011
1.309
14
38
Ljubljana
a sam mene heca tale aplikacija Si,info ali ima še kdo kdrug problem z nalaganjem? uporabniške podatke mi nalaga tja u nedogled pa nč se ne zgodi

osiris12345

Fizikalc
20. feb 2011
1.309
14
38
Ljubljana
a je kdo že brisal iz titanium backup-om tiste nepotrebne mobitelove aplikacije dol iz telefona in taki dodatki k ti bašejo spomin in laufajo v ozadju telefona po nepotrebnem?

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.444
1.278
113
Citat:
Uporabnik osiris12345 pravi:
a je kdo že brisal iz titanium backup-om tiste nepotrebne mobitelove aplikacije dol iz telefona in taki dodatki k ti bašejo spomin in laufajo v ozadju telefona po nepotrebnem?

Jaz sem jih samo freeznil za začetek, kasneje zbrisal. Ziher je ziher.

Keki

Pripravnik
26. okt 2007
869
9
18
Kamnik
Kater bi bil pa najbolj zanesljiv free profile manager...sem že uporabljal Profile Scheduler in MyProfiles Lite, pa mi vedmo nekaj posvoje menjata profile (ali pa sem jaz tumpast in ne znam nastavit klot je treba)...

krava

Majstr
5. sep 2007
3.675
342
83
www.kacnje.eu
Citat:
Uporabnik Keki pravi:
Kater bi bil pa najbolj zanesljiv free profile manager...sem že uporabljal Profile Scheduler in MyProfiles Lite, pa mi vedmo nekaj posvoje menjata profile (ali pa sem jaz tumpast in ne znam nastavit klot je treba)...

Dajte kakšno idejo Kekiju, sicer bo mene spraševal ...
evil.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
10.041
1.950
113
najbolj pametna ideja bo, da neha študirat na profile, ki so več ali manj neuporabni na androidu, ker ima android to pač po svoje rešeno. Razni profil programi so samo za migirirane uporabnike nokije, da lažje prebrodijo abstinenčno krizo pri prehodu.
Poleg profilov je pri bivših uporabnikih nokje še klasično vprašanje: kako spravit garmin xt na androida
grin1.gif

fritz

Fizikalc
26. jul 2007
358
27
28
Citat:
Uporabnik MaTejHo pravi:
Citat:
Uporabnik aviator pravi:
Ali je kšn programček za denarno statistiko po vzoru NLB klik "moja finančna slika”.

Hvala

Nimam nlb klik tako, da ne vem točno kako izgleda ampak za vodenje financ obstaja aplikacija Toshl (pa še slovenska je).
Poglej, če je to to kar iščeš.

http://toshl.com/android/expense-tracker-app/

Oj ,
Jaz na marketu toshl aplikacije ne najdem
frown-1.gif
. V čem je fora?

lp

MaTejHo

Pripravnik
4. jul 2009
340
0
16
Bila je (Toshl je že na voljo brezplačno na Android Marketu, avtorji pa obljubljajo nadaljnji razvoj aplikacije z novimi funkcijami v bližnji prihodnosti.). Zakaj pa je ni pa ne vem, lahko pa si pač preneseš in inštaliraš apk iz njihove strani.

MaTejHo

Pripravnik
4. jul 2009
340
0
16
Mogoče je kaj povezano s tem, da imajo novo verzijo v delu....

What's new in the Toshl Android app? It's been completely rewritten and is finally on par with the rest of the Toshl apps, bringing the refreshed design, help of our Toshl creature & dog, budgets, repeating expenses, passcode locking and much more...

http://toshl.com/blog/post/17/...r-beta-testers/

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
App ni konstistencno delal na nekaterih custom ROMih in so ga raje umaknili, kot koncan produkt. Zamenjal se je tudi Android developer. Ta beta pa je ze on par ostalim verzijam, kot za iOS, bo pa pocasi izdan final.