Uporabni programi za Android + opis + slike

Qmi

Fizikalc
22. jul 2007
1.057
1
38
42
Ljubljana
ksz...

V primeru, da hočem zamenjati microSD kartico (menjati za večjo kapaciteto)...Je dovolj če vsebino stare kartice samo prekopiram na novo kartico? Bodo aplikacije delovale, ali mi ne uide ponovno nalaganje vsega?

Megapixel

Pripravnik
28. sep 2007
976
2
18
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Qmi pravi:
ksz...

V primeru, da hočem zamenjati microSD kartico (menjati za večjo kapaciteto)...Je dovolj če vsebino stare kartice samo prekopiram na novo kartico? Bodo aplikacije delovale, ali mi ne uide ponovno nalaganje vsega?

Veckrat preizkuseno, vedno brez težav.

Qmi

Fizikalc
22. jul 2007
1.057
1
38
42
Ljubljana
Super, sem upal na tak odgovor
zmaga.gif

Robbit

Fizikalc
26. jul 2007
2.209
20
38
da ne prebiram celotne teme... ali obstaja za android aplikacija, enako kot na applu, ko prisloniš aparat k zvočniku in ti pove kateri komad igra? hvala

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.507
463
83
Če še ni blo: AMZS je predstavil mobilno aplikacijo.

Citat:
Vodilni evropski avtoklubi so v tem letu izdali mobilne aplikacije, ki njihovim članom omogočajo različne funkcionalnosti, s poudarkom na poenostavitvi pomoči v primeru okvare ali nesreče. Tudi v AMZS ne zaostajamo ter svojim članom in ostalim uporabnikom naših storitev ponujamo brezplačno mobilno aplikacijo, ki si jo lahko namestite na svoj mobilnik. Z aplikacijo vam je na voljo poenostavljen postopek klica za pomoč na cesti in še marsikatera druga funkcionalnost.

AlBa

Pripravnik
22. sep 2007
140
4
18
Imam eno težavo. Rad bi povezal galaxy tab 10.1 z Nokio N8 preko hotspota. Nokia oddaja wifi signal ampak na tabu pa ga ne vidim in ne morem uporabljat interneta. Hvala

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
smo že debatiral tukaj gor, da ne gre ravno. Android ne podpira Ad Hoc.
sem se tudi sam čohal po glavi, kaj mu ni jasno:)

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
a njemu dela? a je meni delalo? a je na googlu en kup zadetkov da ne dela?
Torej lahko rečeš edino, da enim dela enim ne. Mogoče odvisno od telefona, verzije FW na obeh...