Uporabni programi za Android + opis + slike

22. jul 2007
13.761
1.830
113
124
če ne gre, potem že spet nismo na pravi strani za google
tongue-1.gif

kwa

Fizikalc
8. avg 2007
1.088
0
36
zanima me ali obstaja kakšno vreeme, ki menja ozadje glede na trenutno vreme in del dneva (dan-noč)? trenutno imam Animated Weather Widget, Clock, pa že par dni dežuje, oblačno in sončno...vse naenkrat
confused-1.gif

a kdo tole uporablja na SGS II, mogoče pa jest ne znam naštimat
redface-1.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik ant pravi:
Mene pa zanima ali je možno brez povezave gledati zgodovino obiskanih strani? Imam wildfire S. Na osnovnem brskalniku to ne deluje, ali to podpira kakšen drug brskalnik?

Hvala

da bi celo zgodovino shranjeval za offline pregled dvomim. lahko pa strani shranjuješ v pdf in jih tako bereš offline.

GoUp

Pripravnik
1. feb 2010
162
0
16
Mene pa zanima, a obstaja kakšna beležka ali podobno (wordova datoteka ...), ki bi jo imel na računalniku in telefonu in bi se lahko sinhronizirala. Uporabljam tudi Outlookov koledar, vendar bi to beležnico uporabljal kot neko ToDo listo za službene namene.
V službi si jo že vodim, vendar se veliko zadev še potem doma in na poti spomnim, pa potem hitro pozabim. Tako pa bi kar direktno v telefonu lahko vnašal in jo sinhroniziral, da bi potem tudi na kompu bila osvežena.
Upam da nisem zakompliciral
smile-1.gif

maki3

Pripravnik
14. sep 2007
682
3
18
Citat:
Uporabnik GoUp pravi:
Mene pa zanima, a obstaja kakšna beležka ali podobno (wordova datoteka ...), ki bi jo imel na računalniku in telefonu in bi se lahko sinhronizirala. Uporabljam tudi Outlookov koledar, vendar bi to beležnico uporabljal kot neko ToDo listo za službene namene.
V službi si jo že vodim, vendar se veliko zadev še potem doma in na poti spomnim, pa potem hitro pozabim. Tako pa bi kar direktno v telefonu lahko vnašal in jo sinhroniziral, da bi potem tudi na kompu bila osvežena.
Upam da nisem zakompliciral
smile-1.gif

Instaliraj Dropbox, na pc, na telefon, na služben pc, gor daj ta Wordov file ali kakršenkoli file že in ga potem kjerkoli urejaj. Na vseh pc-jih, telefonih... v mapi Dropbox bo vedno enaka sinhronizirana datoteka.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
še tretja in četrta možnost:)

- google docs
- gtasks
Če imaš odprt gmail na računalniku imaš do obeh tudi direkt dostop, brez kakih novih vpisovanj gesel in up.imena.

maki3

Pripravnik
14. sep 2007
682
3
18
Možnosti je "nešteto", tu smo ti našteli samo nekatere, nekako najbolj razširjene.

GoUp

Pripravnik
1. feb 2010
162
0
16
Že uporabljam na polno - Dropbox, in je super.
Verjamem da je ogromno možnosti, sam sem popolnoma nov na androidu
smile-1.gif

GoUp

Pripravnik
1. feb 2010
162
0
16
Kaj pa program za urejanje Office dokumentov? Mam free verzijo Documents to go, pa ne omogoča urejanja. 11 € pa ne vem a bi plačal al ne. Je kaj boljšega na trgu oz. cenejšega?
Pašniki pa itak ne ponujajo zadnjih apk .

maki3

Pripravnik
14. sep 2007
682
3
18
Bolj slabo je z urejanjem, kolkor vem.... jaz imam quickoffice in mi je dovolj kar jaz rabim.