MacroDroid - Device Automation - Apps on Google Play
Number one automation app for Android - Over 10 million Downloads.
play.google.com
Odlično delaMacroDroid - Device Automation - Apps on Google Play
Number one automation app for Android - Over 10 million Downloads.play.google.com
LocusMap bo kar v redu.Kateri app za pohodništvo priporočate? Nekaj, da lahko naložim gor .gpx zapis in mi pokaže trail. Lahko tudi dodatne funkcionalnosti, ampak ker takih appov (še) ne uporabljam, ne vem kaj bi sploh prišlo prav.
kateri 4 ali 3 ?Locus je močna zadeva. Kdaj celo preveč in se loviš po aplikaciji.
Ja. Saj verjamem, da če veš kaj iščeš/rabiš, pol je ok in vse naklikaš. Gaia mi je za prvo uporabo take aplikacije v življenju bila bolj enostavna. Mogoče je le subjektivna izkušnja in ima tudi Gaia kakšne bolj napredne funkcije, ampak eto... (Pa naj povem še enkrat, da pri meni gre za začetniški nivo: potikamo se okoli s predšolskim otrokom in tudi sicer nismo neki blazno izkušeni pohodniki - vsaj v naravi.)Hudo v smislu? Preveč nakraman z vsem....?
Na garmin uro naložiš gpx datoteko in tako ne potrebuješ več gledat na telefon ali si na pravi poti. vidiš črto in puščico.smrkec Na pohode se odpravljamo v družinski zasedbi, vključno s predšolskimi otroci, zato se mi ne vem kakšna investicija ne zdi glih smiselna za tiste 2 uri sprehajanja po gozdu. Mi lahko poveš prosim v čem je prednost Garmina? Imam namreč Samsung pametno uro, mogoče ima podobne funkcionalnosti.