Če koga zanima Sygic, so cene kar konkretno znižali. V kratkem pa še kompatibilnost z AA.
E-shop - GPS Navigation - Pricing for Android and iPhone | Sygic
eshop.sygic.com
Ni mi problem Linux stran, saj lahko uporabim katerikoli FTP odjemalec. Bolj mi gre za to, da na nek enostaven način vzpostavim FTP server al nekaj podobnega na Androidu.Filezilla? Ma Linux v svojem "upravljalniku programske opreme"
Googlam, sam se sprašujem, če kdo ima direkt priporočilo.Tam pa še nisem.....mam Linux in Linux server......z Androidom pa še nisem probal
Google it......daje rezultate
Solid explorer uporabljam že nekaj let, pa nisem videl še nobene reklame. Ne zanikam pa možnosti, da sem ga kupil. X-plore sem pa tudi po nekaj letih zabrisal dol, ker mi je sral s celostranskim spamom, tudi ko ni bil pognan.Solid explorer
Contains Ads·Offers in-app purchases
x-plore file manager
Offers in-app purchases
Pa tale Solid explorer ima kot kaže trial period 14 dni, x-plore pa je brezplačen (v vfree verziji je FTP, FTPS, LAN (SMB/Samba), DLNA/UPnP servers).
Ne bom prisegel, vsekakor je bil nekaj na x in pred leti zelo popularen. Potem se je zamenjalo lastništvo in začela reklamna groza.Ne vem če imava isti app v mislih potem.
Tale https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lonelycatgames.Xplore&hl=en&gl=US
?