Uporabni programi za Android + opis + slike

proteus

Pripravnik
25. nov 2011
709
2
18
Jup, isto sranje se je zgodilo z tipkovnico Touchpal
frown-1.gif

Ledenko

Guru
18. jul 2011
2.565
935
113
A v Androidu obstaja kej (kot nastavitev ali pa kot aplikacija), da bi pri klicočem vedel, ali gre za klic na mojo številko ali gre za preusmerjen klic? Na WP-ju je ob klicu bila ikonca za preusmerjen klic, tu na Androidu (vsaj v osnovi) tega ni.

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.521
2.417
113
Pomurje
Citat:
Uporabnik srv pravi:
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Katero aplikacijo priporočate za porabo baterije?
Nobene, še ena dodatna nesnaga na telefonu!

se strinjam, ampak želim malo bolj podrobno spremljat porabo, kar pa privzeta aplikacija ne omogoča.
Npr. trenutni % porabe na uro

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Za spremljanje GSAM, ker ima dober app sucker.

Za varčevanje pa če že, potem kak Green power, kjer nastaviš, da ti npr prenos podatkov vklopi samo ko ga odkleneš, drugače pa npr vsako uro za 1 minuto, wi-fi samo na določeni lokaciji, bluetooth samo ko sprožiš klic ipd...

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.125
7.019
113
Ne vem če bi vprašal tu al tam ko je govora o TV, ampak ker je na TV android sistem, bom tukaj
smile-1.gif

Namreč iščem nek multimedijski predvajalnik, ki bi znal izpljunit virtualni prostorski zvok za slušalke. VLC za windows to omogoča, VLC za android pa ne?!
Ali pa še boljše, če bi podpiral kar dolby headphones format? jaz namreč ne najdem nič

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.125
7.019
113
Hvala še enkrat, ampak to ni to
smile-1.gif

Jaz iščem virtualiziran surround za slušalke. Idealno bi bilo Dolby Headphones, ampak ker je to licenčna zadeva, bi morali plačati za licenco, kar pa je očitno predrago.

VLC sicer ima podobno zadevo v svojem windows programu, ampak za android verzija tega nima. Pa ni zdaj to neka znanost, očitno edino nihče še tega ni naredil. Sicer za telefone obstaja sistemska nastavitev, da nastaviš za slušalke to opcijo, ampak jaz bi tole fural na android TVju, ker pa te sistemske nastavitve ni in bi moral player to omogočiti. Pa očitno ne obstaja.

22. jul 2007
13.519
1.721
113
124
Ti bi pravzaprav imel rad na izhodu - 3,5 vtiču za slušalke zvok v dolby sourround ali kaj?
Drugače mogoče TO
S tem da moraš aplikacijo sideloadad na tv in upat da bo delovala.

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
Ker se po dolgem času vračam na Android (iz iOS) kaj so zdaj must have app...pa še kak program uporabljate za profile...recimo želim, da se mi med 23.00 - 05.00 ugasnejo data, wifi

Hvala