Uporabni programi za Android + opis + slike

Primus

Fizikalc
23. avg 2007
1.721
84
48
Osrednje Slovenska
1drv.ms
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Katera navigacija, za androida, je najbolj enostavna za kakšne starejše uporabnike, pa da omogoča offline zemljevide?

Here Maps se mi zdi zelo enostavna, deluje tako offline kot tudi online (prometne informacije), pa še popolnoma brezplačna je.

Za starejše uporabnike je verjetno zelo dobrodošla tudi možnost, da si daš na osnovni zaslon ikono GoHome. Že samo s klikom na to ikono se štarta aplikacija Here Maps, vklopi GPS in začne navigacija proti domu.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
766
113
Tako je, testiral v okolici doma in ima res zanimive ideje... pot mi pokaže proti podvozu, od tam naprej pa kar po zgornji cesti... kot bi bilo križišče in ne podvoz...
Sygic je top.

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Še en glas za iGo.
Vse v SLO, imamo dve legendi tukaj na Alterju, ki skrbita za odlično podporo v primeru težav, nove karte redno na znanem slo pašniku, pa še kaj bi se našlo.

hermann

Guru
19. mar 2014
9.664
6.522
113
za starejše je uredu

ravno tako kot njihov daewoo matiz - pride od točke a do točke b.

22. jul 2007
13.440
1.679
113
124
Ali se je kdo že kaj igral s temi "gajgerjevimi števci" klik
sprasujem se.gif

hermann

Guru
19. mar 2014
9.664
6.522
113
a imaš kaj cezija na lagerju za posodit?

sicer v realnosti bi lahko reč funkcionirala, čeprav precej nenatančno...

pa skrbi me, da ko bi reč dejansko zaznavala kaj, da bi bilo že zelo slabo za tvoje zdravje

Mraz

Pripravnik
13. nov 2010
135
0
16
HERE Maps JE v SLOVENŠČINI saj ga uporabljam v njej + dela čist uredu in sem prevozil z njim več kot pol Evrope in nikoli nisem imel problemov, razen tu pa tam kakšnega NOVEGA (2015-2016) krožnega ni zaznal kot krožnega ampak kot krožišče..

Zraven tega pa še nima 100 letnega preračunavanja ampak zagrabi takoj!

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Citat:
Uporabnik hermann pravi:
here je žal polizdelek za tiste, ki so pošteni in šparajo
Samo v vednost. HERE je Nokia lani prodala avtomobilskemu konzorciju (del katerega so tudi BMW, Audi in MB) za 2,8 milijard eur in gre tu v ozadju za sistem, ki je v vseh teh avtomobilih in kartografijo, ki jo drago plačaš z avtomobili. Za mobilne naprave je zastonj, ker se (tudi) na ta način lahko zbirajo live data s cest, uporabniki javljajo napake, vse skupaj pa pripomore k boljšim kartam, ki jih potem drago prodajajo za v avtomobile.

Za moje pojme je vmesnik bolj tako (v primerjavi z igo), prav tako kje kakšna kategorizacija ni najbolj optimalna in te kdaj pelje po kakšni bolj čudni cesti (primerljivo s težavami kot so jih imele Monolitove karte - velja za pri nas, v Avstriji ali na Nizozemskem tega nisem zaznal), toda drugače je to zelo zelo ok zadeva za večino uporabnikov. Pošteno povedano, se jaz za druge ne ukvarjam več z iGo ampak vsakemu lepo naložim HERE in potem kot offline karte, ki jih v določenem trenutku nujno potrebuje. Prednost tega je še, da greš npr v Italijo in pozabiš naložit karto, pa lepo lahko dobiš v živo ali pa preko wi-fi potegneš želeno regijo.

Primus

Fizikalc
23. avg 2007
1.721
84
48
Osrednje Slovenska
1drv.ms
Citat:
Uporabnik Mraz pravi:
HERE Maps JE v SLOVENŠČINI saj ga uporabljam v njej + dela čist uredu in sem prevozil z njim več kot pol Evrope in nikoli nisem imel problemov, razen tu pa tam kakšnega NOVEGA (2015-2016) krožnega ni zaznal kot krožnega ampak kot krožišče..

Zraven tega pa še nima 100 letnega preračunavanja ampak zagrabi takoj!

Zanimivo! Na mojem S5 pa je HERE maps v angleščini!

Res za samo navigacijo (govorni del) lahko izbereš slovenski jezik, vendar pa so menuji v angleškem jeziku. Mi lahko zaupaš katere verzijo imaš ti, da je v slovenščini?

I

Izbrisan uporabnik 17097

Zanima me če obstaja kakšen app za prikaz porabe mobilnih podatkov tako da prikaže oziroma deli podatke z drugim uporabnikom.
Namreč z mojo imava na Telemachu skupaj 5 GB prenosa podatkov.Ker Telemachov app nima možnosti widgeta moram vedno v samo aplikacijo vpisovat mail,geslo...to je precej zamudno zato bi rad app ki bi meni prikazoval-delil še porabo podatkov na ženinem telefonu.
Sem namestil tega
My Data Manager - Data Usage
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobidia.android.mdm
Pa ne prikazuje pravilno.Ve kdo za še kakšnega?