Uporabni programi za Android + opis + slike

Sniper

Fizikalc
24. jul 2007
169
34
28
Citat:
Uporabnik _BANDIT_ pravi:
Zdravo!

Imam Galaxy S6 in se mi včasih zgodi, da ko zvoni tel, se mi nekako uspe javit že takrat, ko je tel še v žepu. Pač nekako čudno primem telefon medtem, ko ga vlečem iz žepa in se že javim.

Ali obstaja kakšen tak programček, ki bi to preprečil? Da bi ekran postal aktiven šele potem, ko je že zunaj na svetlobi?

l.p. J

Imaš pod nastavitvami displaya Keep screen turned off. Ta nastavitev preprečuje prižiganje ekrana v žepu.

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
He he, igrice poznam. Mene zanima za google streetview. Da ne bi rabil klikat naprej naprej po koraku ampak vi z nagibanjem tablice usmerjal kot da se res pelješ po cesti
wink-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.957
6.987
113
Bom kar sem vprašal, ker verjetno največ android expertov pogleda sem
smile-1.gif

Na en stari android telefon, mislim da je galaxy mini, v glavnem ima android 2.x gor, bi rad namestil aplikacijo od Tilie.

Javi napako okoli prenosa podatkov iz strežnika, potem pa neka klobasa zraven RPC:S-7S:AEC-0 UBD6-XGRD-BVLWG
Enako se zgodi tudi če želim dat gor kakšno drugo aplikacijo, napaka pri prenosu.

Datum in ura sta nastavljena kot mora biti, tudi google play se je posodobil, od takrat naprej pa očitno več ne deluje.

Ve kdo za rešitev ali je edina, da pač ročno namestim apk iz sd kartice? kakšen je sploh postopek v tem primeru?

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Potrebujete Android 2.2 ali novejši.
to najprej preveri.

Pobriši cache od google play.

Prostora je dost na internem pomnilniku?

Si na wifi-ju?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.957
6.987
113
2.3.5 android

kako se izbriše cache, najdem samo opcijo "izbrišite zgodovino iskanja"

prostora je preko 100MB, kar bi moralo biti dovolj
wink-1.gif

wifi ja

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
moreš it v upravitelj aplikacij, najdeš v splošnih nastavitvah. Ne vem točno kako je pri tako starem androidu. pa pri večih appih to pobriši. Kak brskalnik zna tudi bit požrešen, pa FB ali viber...

100MB zna bit kr problem. Teoretično je dovolj, samo telefon ne pusti, da ga zabašeš, do zadnjega bita;)
Kr naredi še nekaj prostora. Po moje je to težava.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
sim kartica po moje ne bi smela bit težava.
vsaj pri downloadu ne.

jst še vedno sumim premalo prostora:)

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.957
6.987
113
Joj, jajca, zdaj vidim...

Očitno ga nekaj zjebe in napiše, da ni podatkovne povezave. Ker zdaj se hočem preko aplikacije prijavit in vrže to napako ven in očitno je to bil razlog, zakaj ni dol potegnil prej.

ampak, če grem na internet, odpre lepo in lahko "surfam"...očitno je nekaj zjebano pri samih aplikacijah, da nimajo povezave, al kaj te vem..v glavnem to je očitno krivo
smile-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.957
6.987
113
Katera navigacija, za androida, je najbolj enostavna za kakšne starejše uporabnike, pa da omogoča offline zemljevide?