Uporabni programi za Android + opis + slike

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Ikonce sigurno ne, ker pač zamenjaš slikco. Launcher pa po moje, če že, minimalno.

Mene pa zanima, če se da kako zaklenit namizje. Da uporabnik ne more spreminjat ikonc. Ker to starejši ne vem kak jim rata... Ko pa vprašaš, pa noben nč ne ve...

22. jul 2007
13.440
1.679
113
124
Mogoče tole
sprasujem se.gif

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Nobene večje porabe s kombinacijo Action Launcher 2 Pro + Axis Icon Pack kot xperia Home.

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.852
684
113
Citat:
Uporabnik Mraz pravi:
Mene pa zanima če razni launcheri (nova launcher) in icon packi kaj žerejo na bateriji, ali stvar pač zamenja UI kot se zamenja ozadje npr?

Dvomim da je večja razlika v porabi. Če je stock launcher zanič napisan (ali pa ima veliko animacij ipd.) zna bit Nova Launcher celo bolj šparoven z baterijo.

RAST

Pripravnik
5. avg 2013
116
7
18
Velenje
Ali je STREET VIEW po novem malo okrnjen, reduciran?? Sem se zadnjič malo igral z njim na telefonu preko google maps in opazil da recimo pri nas Velenju nekaterih ulic ni mogoče več videti, prej pa so bile. Sem to stestiral še na notebooku in je enako. Ali je to kdo še opazil, kakšna sprememba je to,,,,,??

Daniel

Guru
21. dec 2007
5.703
3.307
113
To sem tudi jaz opazil, da na telefonu ne morem pogledati določenih ulic, ki jih na računalniku lahko.

Edit: Preveril še enkrat in pravzaprav sploh ni več te ulice v Streetview tudi na računalniku, pa še marsikatera druga je izginila.

Je pa npr. še zmeraj gor dvorišče pri enem kolegu na drugem koncu Slovenije, ko se mu je peljal mimo hiše do garaž zadaj, tam obrnil in nazaj na cesto.

Nazadnje urejeno:

RAST

Pripravnik
5. avg 2013
116
7
18
Velenje
Mislim da se je to verjetno zgodilo odkar so nam omogočili tudi v SLO prenos zemljevidov na telefon. Nikjer pa ne zasledim nekega pojasnila zakaj je sedaj sreet view oz. maps okrnjen. In tako kot pri tebi Daniel je tudi pri meni iginila cela ulica ki je prej bila pa še mnoge druge....

jesen

Pripravnik
18. okt 2010
571
6
18
Videl sem gsm, ki je namesto zvonjenja samo bliskal. Rabim zato kakšen program?

Mraz

Pripravnik
13. nov 2010
135
0
16
Mislim, da je to dostikrat v nastavitvah za dostopnost - za invalide (gluhi še vedno lahko berejo smse in e-maile in slabovidne je ta funkcija)

Nazadnje urejeno:

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.294
23
38
Murska republika
Ne morem v tej gomili predlogov najti; kakšen program za prenos slik iz android telefona na računalnik-prenosnik? hvala za vsak vaš namig.