Uporabni programi za Android + opis + slike

MaTejHo

Pripravnik
4. jul 2009
340
0
16
Vysor pa je res uporabna aplikcija, pravkar začel uporabljati.

Hvala!

So kaki varnostni zadržki.
Zaenkrat ni plačljiv torej od česa služijo in razvoj....

I

Izbrisan uporabnik 17097

No če že o tem ali obstaja kakšen kabel s katerim bi povezal monitor in telefon ter gledal vsebino telefona na monitorju.Monitor ima hdmi in usb priklop.Ali bi to delovalo z micro-hdmi adapterjem

Nazadnje uredil moderator:

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
potrebuješ ta spodnji bel kabel + en hdmi kabel, ki ga boš vštekal v tega belga in v monitor.
seveda pa je odvisno od telefona.

I

Izbrisan uporabnik 17097

Fusion in ostali.Hvala ti za vse odgovore in predloge.Kar se tiče prenosa slik in ostalih datotek sem šel nazaj na airdroid
rolleyes-1.gif

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.852
684
113
Kaj pa Google Photos? Tam ti po defaultu backupira vse slike v cloud, tako da tehnično gledano lahko prenašaš slike iz telefona na računalnik
tongue-1.gif

I

Izbrisan uporabnik 17097

Ja gre se še za druge stvari ne samo slike apkji,dokumenti....
Nerad uporabljam te oblake ne vem no nikoli ne zaupam preveč in nikoli ne veš kje si pozabil kaj obkljukat da ni javno.Je pa res da bo s časom to vse potekalo preko ala googla in podobnih storitev:google dokumenti,google drive,google foto,google preglednice,predstavitve in ne vem kaj še vse
17758-icon_confused.gif

MatoMan

Pripravnik
25. mar 2008
53
0
6
A obstaja kak program, ki bi mi omogočal, da je tablica odklenjena na določene ure v tednu, zaradi omejitve otrokom.
Ne rabim antivirusnega programa, ki baje določeni imajo tudi to funkcijo, gre se mi le za to, da otroci lahko uporabljajo tablico le v nekem določemen času.

Lp

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik MatoMan pravi:
A obstaja kak program, ki bi mi omogočal, da je tablica odklenjena na določene ure v tednu, zaradi omejitve otrokom.
Ne rabim antivirusnega programa, ki baje določeni imajo tudi to funkcijo, gre se mi le za to, da otroci lahko uporabljajo tablico le v nekem določemen času.

Lp

Obstaja; reče se ji "odgovorni starši"
evil.gif

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.avg.family
Set a time limit to how long your kids can play

boogle

Pripravnik
29. apr 2008
287
0
16
Kaj pa, video baby monitor ...vidim, da jih je kar nekaj, jih je kdo kaj testiral? ...tak, da ti prek podatkovne povezave mobilnega omrežja na drug telefon strima video?

kwa1

Fizikalc
12. jul 2013
437
33
28
Zadnji...
Kako izklopit obvestila samo za en program, tudi ledico....recimo viber....
Ostala obvestila pa normalno naj delujejo....

Note 3 pa je telefon...

robndi

Pripravnik
10. avg 2015
34
2
8
A obstaja kakšen programček,ki reši težavo screen mirroring ,ki ne dela na lolipop a na kit kat je lepo delalo. n yu tube so samo programæki ki odprejo možnosti oziroma nastavitve.