Uporabni programi za Android + opis + slike

proteus

Pripravnik
25. nov 2011
709
2
18
A si po updejtu povrnil telefon na tovarniske nastavitve. Če ja, potem nesi telefon na servis, če ne pa povrni. Druge druga opcija je Chromecast za 35 €.

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.746
434
83
Goriška
www.avtopro.si
ksz

Ali obstaja kakšna aplikacija za Android, ki bi omogočala, da si poleg osebe s telefonsko številko shranim še custom zadeve, rabil bi predvsem avtomobilistične fore (torej znamka, model, VIN, tip motorja ...) ... pa da bi bilo mogoče kakšno izmed teh zadev potem prikazati ob dohodnem klicu?

burst

Pripravnik
12. nov 2014
831
0
16
Skoraj vsak .apk ima možnost dodajanja opomb itd. Če ne jih pa podtakni v možnosti kot so RD, podjetje, naslov ... Pa potem preveri, če mogoče kdo prikaže kaj od tega. Ne znam ti za ostale povedat, ker imam gor originalnega.

Sicer ti je pa najlažje, če pod stik dodaš sliko avta, ki ga ima.
smile-1.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
samsungov stock dialer ima ene 15 dodatnih možnosti.
Ne boš vrjel, nobena ni avtomobilistična:))
Je pa "notes" in lahko pišeš v več vrsticah

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.966
6.584
113
ali po 5 letih splošno razširjenega androida že obstaja tipkovnica, kjer sam urejaš tipke. Na starih Windowsih (pred androidom) je bil en programček, kjer sem lahko urejala pritiske na tipko kakor sem hotela. Torej osnovno tipkovnico sem pustila, recimo dolg pritisk na tipko t, kjer drugače ni nič pametnega pa sem imela sprogramirano tako, da je program izpisal moj mail naslov. Tako, ko izpolnjuješ kake obrazce ali se logiraš v spletni račun, sem samo potiščala "T" in voila...

Je že kaj takega za android?

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
to se sedaj lahko delno rešuje s "predvidevanjem vnosa", ko ti telefon sam ponuja že napisane besede.

na samsungu v stock tipkovnici im možnost vnosa 10 lastnih "fraz". Prkličem jih s tiščanjem na številko. Ne morem pa sprogramirat črk.
Ne vem kater telefon imaš, ampak pri samsung tipkovnici mi je ravno to všeč, da so številke vedno postavljene nad črkami in ni potrebno nič preklapljat.

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Naloži Swiftkey - ima tako dobro predvidevanje (uči se tudi iz mailov, facebooka), da npr za pisanje naslova napišem prvi dve črki imena in mi potem ponuja vse ostalo bp.

RAST

Pripravnik
5. avg 2013
116
7
18
Velenje
Ja to za QuickPic je res, samo pred kratkim je nkdo opozarjal da ga je prevzela firma, znana po zlonamernih kodah in da naj bomo previdni. Taka radodarnost s 1000 GB je mogoče res sumljiva!

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Citat:
Uporabnik RAST pravi:
Ja to za QuickPic je res, samo pred kratkim je nkdo opozarjal da ga je prevzela firma, znana po zlonamernih kodah in da naj bomo previdni. Taka radodarnost s 1000 GB je mogoče res sumljiva!
Prevzela ga je ogromna kitajska firma, ki se ukvarja s podatki - podobno kot google
wink-1.gif

lukak85

Zelenc'
1. nov 2013
24
0
1
jaz pa iščem aplikacijo, da mi blokira določene telefonske številke v imeniku in da se na nek način da videt koliko krat te je ta številka klicala oz. da ti nekako to javi.

lp

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.543
297
83
To kar hočeš že omogoča sam Android v imeniku... izberi osebo in v nastavitvah lahko dodaš na seznam zavrnjenih in ko te ta oseba kliče ti tudi pokaže v dnevniku klicev
wink-1.gif

Mraz

Pripravnik
13. nov 2010
135
0
16
Mene pa zanima če razni launcheri (nova launcher) in icon packi kaj žerejo na bateriji, ali stvar pač zamenja UI kot se zamenja ozadje npr?