Uporabni programi za Android + opis + slike

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik retro pravi:
Ne morem v tej gomili predlogov najti; kakšen program za prenos slik iz android telefona na računalnik-prenosnik? hvala za vsak vaš namig.

es file explorer
na računalniku določiš skupne mape (share folder...) potem pa s tem programom kopiraš skoraj isto kot, to delaš na računalniku.
najboljš je to, da lahko kr direkt iz galerije.
samo poklikaš slikce, pritisneš tiste tri krogce izbereš program, izbereš mapo na pc-ju in se čudiš:)
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.estrongs.android.pop

RAST

Pripravnik
5. avg 2013
116
7
18
Velenje
Imam Flip Cover. Katero aplikacijo priporočate za zbujanje/odklepanje telefona ki bi porabila čim manj baterije ob odpiranju pokrovčka z uporabo proximity senzorja? Želel bi odklepanje z odpiranjem in ne z vlečenjem preko senzorja.

Hvala, LP

tic

Pripravnik
Izključen uporabnik
31. avg 2007
319
0
18
A je kaksna varianta, da na daljavo vklopim na drugem aparatu dostop do lokacije. Do google acounta imam dostop in tudi air droid mi dela, le po pomoti sem izklopu dostop do lokacije. Telefon je 200 km stran in nikogar ni, ki bi mi lahko to fizicno vklopu.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
s kakim programom za iskanje ukradenga telefona mogoče.
samo odvisno od verzije androida in če je rootan.

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.811
130
63
Sony Xperia nima možnosti ponavljanja obvestila za neprebran SMS (vsaj jaz tega ne najdem).
Kater app bi bil primeren za to.

Leon2007

Fizikalc
12. mar 2011
1.662
29
48
58
Horjul
V katerem primeru pa zgubiš obvestilo? Pri men je tolko časa rumen krogec s število novih SMS-jev v spodnji vrstici, dokler ga ne odprem. Res pa je, da nisem poskusil kaj se dogaja, če vmes ugasnem telefon in ga nazaj prižgem.

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.811
130
63
Citat:
Uporabnik Leon2007 pravi:
V katerem primeru pa zgubiš obvestilo? Pri men je tolko časa rumen krogec s število novih SMS-jev v spodnji vrstici, dokler ga ne odprem. Res pa je, da nisem poskusil kaj se dogaja, če vmes ugasnem telefon in ga nazaj prižgem.

Včasih ga ne slišim, telefon pa v žepu. Da me vsake par minut ponovno opozori z zvokom.

Supergirl

Pripravnik
1. feb 2008
321
0
16
Probaj še s tem https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rageconsulting.android.lightflowlite ...
Jaz sem ga uporabljala na moji stari Xperii cca 2 leti nazaj, delovalo je super in brez težav, meni osebno boljše, kot ostale tovrstne aplikacije, samo sem ga morala odstranit, ker je telefon skoz jokcal zaradi pomanjkanja prostora
jezen.gif

Leon2007

Fizikalc
12. mar 2011
1.662
29
48
58
Horjul
Jaz sem delal po nasvetu @monaco in delujejo tako kot morajo. Naštimaš lahko opozorilo na 30s, 1min, 1,5min.
Jaz sem inštaliral tega.

I

Izbrisan uporabnik 17097

Kako preverit samo original kabel od omrežnega polnilca.Ali obstaja kakšna aplikacija za preverbo.
Pa še kateri app je najboljši za test omrežnega polnilca koliko močno fila trenutno sem uporabljal Ampere
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gombosdev.ampere
pa mi ven meče neke čudne cifre tako da ne vem če mu je za zaupat,bi rad še drugo mnenje.
Imam LG G3 pa me nekaj j--- polnilec pa ne vem ali je problem v kablu ali v polnilcu?

I

Izbrisan uporabnik 17097

V paketu imaš neomejene MMSe pa jih brez mobilnih podatkov ne moreš prejemat na Samsungu
bonk.gif

Ali obstaja kakšna aplikacija ali kako drugače,da bi si lahko ogledal MMS brez vklopljenih mobilnih podatkov(Note 3)?

I

Izbrisan uporabnik 17097

Nima veze sedaj kateri paket,gre se za aplikacijo,če obstaja oziroma kako pogledat MMS brez mobilnih podatkov.Večkrat smo o tem že govorili da se na Samsungu to ne da.Toda nekje sem,nekaj zasledil,nekaj časa nazaj,da obstaja,samo ne najdem več.

p.s.
Ali da bi se vklopili res samo takrat da prenese mms za vse ostalo ostanejo mobilni podatki blokirani.

Nazadnje uredil moderator: