Uporabni programi za Android + opis + slike

22. jul 2007
13.725
1.814
113
124
Ali danes kaj google praznuje -> free apk
sprasujem se.gif

kajn

Guru
5. okt 2007
2.862
1.704
113
Iskajoč brata
Zdravo,

iščem program, s katerim bi lahko dostopal iz pc-ja do android boxa, do usb-diska. V obratni smeri ni problema, da datoteke iz PC-ja gledam na media boxu. V obratni smeri pa ne najdem opcije.

lp

Mirko

Fizikalc
24. jul 2007
1.070
84
48
Citat:
Uporabnik GSMobil pravi:
Pozna mogoče kdo rešitev za problem pri Androidu 2.3.6 in sicer, če telefon ugasneš in ga ponovno prižgeš se nikakor noče sinhronizirati datum in ura preko omrežja, ročne nastavitve pa ta verzija nima. Posledično dokler ni sinronizirana ura, ne dela trgovina, ker je napačen datum in pa ura. Pomaga sicer, da pokillaš vse google aplikacije in daš ponovno sinhronizacijo, takrat pa takoj zalaufa vse skupaj, samo moteče je to vsakič delat
frown-1.gif
.

Jest uporabljam ClockSync. Moraš pa imet root da dela avtomatsko.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
A se da s Taskerjem nastavit, da začne filat baterijo ko je recimo prazna na 15% in končna ko je na 100%? Telefon bo skos na polnilcu.

Kar sem googlal, sem našel, da samo pošlja obvestila ali kak app ugasne.

böc

Majstr
1. avg 2007
2.392
452
83
Iščem GPS simulator/faker, ki bi simuliral signal (koordinate) iz GPX datotek in tudi upošteval časovno informacijo.
Torej če sta dve koordinati v razmaku 2.1s morajo tudi tako biti generirani oz. ustrezno interpolirani.
Kot mi je uspelo razbrati KML format nima časovne informacije za vsako koordinato, GPX pa jo ima.

Leon2007

Fizikalc
12. mar 2011
1.666
29
48
58
Horjul
Ali pozna kdo dober program za blokiranje neželenega SMS-a , pri čemer je znano samo ime od koga pride. Nekaj sem jih že probal pa tud eden mi ne prepreči tega.
Prosim za pomoč, ker bi se rad enga prav nadleženga znebil.

igors24

Pripravnik
5. maj 2010
505
0
16
Citat:
pri čemer je znano samo ime od koga pride

Predvidevam, da misliš na ime v tekstu SMS spopročila. Če je tako - aplikacija actions play store link (free verzija ti omogoča do dve pravili istočasno).

KLIK1
KLIK2

Med zvezdicami seveda vneseš dotično ime, če ni Lojze
wink-1.gif
Aja, pa "pattern matching" je case sensitive zato je najbolje, da nerediš dve pravili, enega z malo in drugega z veliko začetnico imena.

Nazadnje urejeno:

igors24

Pripravnik
5. maj 2010
505
0
16
V Samsungovi native SMS aplikaciji lahko načeloma tudi take daš v Spam - na seznamu SMS sporočil dolgodržiš na dotičnem SMS sporočilu in se ti odpre opcija dajanja številke v spam.

KLIK

Poskusiš lahko še Kaspersky internet security - SMS in Call filter se ti odpre pri vsakem SMS oz. klicu, ki ga ni v imeniku in ga lahko daš na črno listo. Ima pa tudi "fuc.k them all" funkcije, kjer blokiraš vse kar ni v imeniku ali pa blokiraš številke, ki vsebujejo "non-numeric" številke.

KLIK

Kaspersky pa ima tudi opcijo blokade posameznih pošiljateljev, sem poskusil na GEN-i sms sporočilu, ki se ne predstavlja s številko in deluje, ga lahko daš na črno listo (samo malo moraš imeti potrpljenja, ker pri dodajanju SMS kontaktov na črno listo najprej prebere vsa SMS sporočila, ki jih imaš in to zna trajati).

KLIK

Nazadnje urejeno:

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Sem mislil da mogoce obstaja sw resitev. Lotat ni problem. Ima mogoce kdo odvec kake slusalke, lahko v okvari, samo da je 4-pinski konektor ok?