Uporabni programi za Android + opis + slike

tic

Pripravnik
Izključen uporabnik
31. avg 2007
319
0
18
A morda kdo pozna takšen program za pisanje NFC tagov da lahko posnameš kar delaš na telefonu,(kot kakšen macro) in potem ustvariš tag. Na primer, nastavitve, naprava, indikator led, obvestila ..... to bi shranil in ustvaril tag. V programih ni kaj dosti izbire kaj naj ti tag pocne, so le neke osnovne funkcije, včasih bi pa bilo tudi kaj drugega koristno.

Lateral

Fizikalc
31. mar 2008
1.771
33
48
Trigger za izvajanje akcij na telefonu in TagWriter za pisanje podatkov na nfc čip.

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.897
708
113
Citat:
Uporabnik tic pravi:
A morda kdo pozna takšen program za pisanje NFC tagov da lahko posnameš kar delaš na telefonu,(kot kakšen macro) in potem ustvariš tag. Na primer, nastavitve, naprava, indikator led, obvestila ..... to bi shranil in ustvaril tag. V programih ni kaj dosti izbire kaj naj ti tag pocne, so le neke osnovne funkcije, včasih bi pa bilo tudi kaj drugega koristno.

Načeloma je boljši pristop ta, da na vsaki napravi za vsak NFC tag poveš kaj naj naredi - ukazi so torej shranjeni na sami napravi. NFC taga potemtakem ne rabiš spreminjati, ampak se sklicuješ na njegov že obstoječ unikatni ID.

Slepo izvajanje ukazov iz zunanjega medija se ni nikoli dobro končalo...

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Jst pa iščem "tasker" ki zna it malo globlje v nastavitve telefona. Torej ne samo on/off appov, ampak, da mu lahko točno določim kje v nastavitvah da kljukico, ko zalaufam določen app.

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Na google play je poplava battery saver programčkov, kateri je najboljši oziroma, da delo opravi kot mora in da se res pozna boljša avtonomija baterije?

Sem jih nekaj naključno sprobal, pa se mi zdi da baterijo še bolj hitro prazni kot brez njega.

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Jaz uporabljam greenify s katerim programom onemogocim zaganjanje v ozadju (se pozna tudi pri zmogljivostih - ko imas dlje casa telefon in kup krame gor vecinoma dela pocasneje. In pa green power, k katerim nastavim, da data ni ves cas on a ak se prižge vsakih 15 min za 1min. Brez teh dveh ni varjante, da bi zdrzalo do vecera

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Grrr, ziucnga bom fasu s temi taskerji
frown-1.gif

Vse kar bi rad; "ko music player laufa, je zaslon prizgan, brightness na auto ali 50%"

igors24

Pripravnik
5. maj 2010
505
0
16
Meni tole dela čisto OK.
1989887-Screenshot_2014-04-05-20-15-21.png

Priponke

• 1989887-Screenshot_2014-04-05-20-15-21.png
    1989887-Screenshot_2014-04-05-20-15-21.png
    109,5 KB · Ogledi: 154

igors24

Pripravnik
5. maj 2010
505
0
16
Sva naknadno ugotovila, da native nastavitve za time out ekrana povozijo taskerjeve (imel sem nastavljen malo daljši time out in nisem počakal dovolj dolgo). Fusion je to potem rešil z drugim taskerjem.

Citat:
Sem z Llama taskerjem polovicno resil. Nekak mi je bolj logicen:)
Sem naredil dva taska. Prvi drzi prizgan zaslon in zmanjsa brightness. Drugi pa ko zaprem player, spet dvigne brightnes in ugasne zaslon.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Ima kdo izkušnje s kakim appom, da se telefon obnaša kot varnostna kamera?
da zazna gibanje, pošlje obvestilo...
Neki sem že gledal, pa so večinoma vsi slabo ocenjeni:(

boogle

Pripravnik
29. apr 2008
287
0
16
Ali ima kdo kake izkušnje s app ali pa ve za app za mappiranje parcele/gozda? Vem, da s gps ne bo do cm točno ampak bi mi zadostovalo nekaj m natančno, da najdem mejnik kasneje, ko deda ne bo zraven.

Hvala!

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
OFFLINE MAPS NOW FREE FOR EVERYBODY
· Enjoy unlimited access to offline maps, powerful search & route planning
· Never get lost - even if you don’t buy navigation license

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sygic.aura

Kaj točno to pomeni, ne vem, ker že imam kupljeno...
Je pa tudi 50% skonto, če bi kdo želel kupit.

---------------------------------------------------------------------------------

Pa office je tudi v hudi akciji
http://www.app-sales.net/sale.php?id=3869

stole

Pripravnik
28. mar 2008
166
14
18
In kaj ti pomaga to,če niso pravi podatki,zna te pripeljat iz mesta v mesto pol je pa vse tak taknobena znana navigacija ne zna pripeljat do mene,pa hiša stoji že 80 let.Edina hiša bila tu 20let,cesta pripeljala samo do nas.V novi dobi pa z navigacijo ne pripelje do mene žal hiša označena prpelje te pa navigacija čez travnik po hribu navzdol,kjer ni ceste.Gogel maps ma sliko,kjer piše točen naslov moje hiše,ampak prikazuje čisto eno drugo hišoz drugačno številko in na drugem kraju,še stari zemljevidi so bolš te pripeljal na kraj,kamor si želel kot pa ti sodobni pripomočki,za katere mastno plačaš.papir je zakon ne pa ta elektronska sranja.