Uporabni programi za Android + opis + slike

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Citat:
Uporabnik Stipe pravi:
Iščem za aplikacije za nadzor otrok, se pravi, da se namesti na otrokov telefon, da vidim, kaj dela, kje je, omejim dostop do aplikacij ...
Da ne boš ti tega ženi namestil
wink-1.gif

scorpion

Majstr
25. apr 2008
2.065
206
63
Citat:
Uporabnik monaco pravi:
Citat:
Uporabnik Stipe pravi:
Iščem za aplikacije za nadzor otrok, se pravi, da se namesti na otrokov telefon, da vidim, kaj dela, kje je, omejim dostop do aplikacij ...
Da ne boš ti tega ženi namestil
wink-1.gif

Žena je na symbianu... a te zanima kako vem?
grims-1.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik Stipe pravi:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sygic.familywhere.android

sicer je bolj kot iskalnik telefona. Lahko pa slediš. Pošlješ sms in ti nazaj pošlje fotko;) Dobro je to ker lahko na daljavo vklopiš net in gps.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lsdroid.cerberus

Sam še nisem našel zastonj enostavmega trackerja, ki ne bi zahteval dostopa do celga telefona
frown-1.gif

Samsungov original tracker ima to slabost, če je telefon brez neta, ga ne moreš izsledit:(

22. jul 2007
13.726
1.814
113
124
Ali je že kdo naletel na kakšen music player, kateri ima možnost da se mu v widget-u prikazuje ID3 tags - naslov izvajalca
sprasujem se.gif

upiwaly

Fizikalc
6. avg 2007
1.513
9
38
KSZ

Par strani nazaj omenjate endomondo, mapmyrun, ipd programe.
Ne vem, a sem kdaj že načel debato, ampak ker večinoma tečem po razgibanem terenu(dosti višinske razlike), niti približno niso točni glede razdalje. Saj vem, da GPS malo peša, kar se tiče prepoznavanja višine+razdalje, samo da mi namesto 6km prikaže polovico manj, mi je pa tudi mimo. Po ravnem deluje čisto točno.
Ne vem, kaj ga mede. In niti en program še ni "točno" izračunal razdalje.

krava

Majstr
5. sep 2007
3.675
342
83
www.kacnje.eu
To je najbolj težava signala. Odkar sem prišel na Nexus 5, je poleg GPSa zraven tudi ruski GLONASS. Posledično je sled veliko bolj natančna.

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Citat:
Uporabnik Kibibi pravi:
Cover Lock Screen (beta)

Testiram zadnje par dni in se mi kar dopade :)
Tale mi je pa všeč. Sicer občasno malo zamrzne + manjka mu par osnovnih stvari, kot je prikaz alarma in naslednjega eventa v koledarju na lockscreenu, toda zaenkrat meni najljubši lockscreen.

Me pa zanima, kateri drugi lockscreen za JB priporočate?

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.376
314
83
39
Ljubljana
KSZ:

a je že kdo imel primer, da je telefon sam rejectu klic iz določene cifre, ni pa ta cifra nikjer zablokirana v telefonu?
enkrat pozvoni pa prekine

böc

Majstr
1. avg 2007
2.392
452
83
.. hmm, bi rabil nekaj bolj sofisticiranega. Recimo, da je mogoče iskati avtomate kjer je mogoče dvignit s kreditno (VISA) kartico ipd. ....
Vseeno hvala!