Uporabni programi za Android + opis + slike

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Iščem aplikacijo, ki bi naložila sliko na nek server in potem ponudila kar thumbnail za na forume. Kot bi npr. nalagal na shrani.si. Probal sem imageshackDroid, vendar je precej hroscat in se v vec kot letu ni nic izboljsal, pa se s prikazom so vcasih tezave.

boogle

Pripravnik
29. apr 2008
287
0
16
Auto Awesome od G+ je na voljo le na nexusih ...je kaj podobnega in solidnega še na voljo? ...lahko tud za PC-Win7?

Hvala!

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Pred časom sem iskal app, ki bi mi omogočal, da ne uporabljam fizičnih tipk za odklepanje telefona.
No sedaj sem ga bolj po sreči našel kar v predelanem romu:)

Za vse ostale pa en primer, sej v trgovini jih je še par na izbiro oz googlajte za Wakeup Touch
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.wolandsoft.wtn

Meni osebno je uporabno v avtu vgrajenem telefonu/tablici. Ker ali so fizične tipke teko dostopne pa bolj varno in elegantno se je samo nežno dotaknit zaslona kot pa pociljat eno tipko.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Iščem pa en dober music player, ki se mu avtomatsko vklopi "sleep mode" oz, da se čez X minut vgasne.

Primer:
ko ga zaženem in predvajam glasbo, se bo sam čez X minut vgasnil. Torej da mi ni potrebno vedno znova nastavljat teh X minut.

Lahko je pa tudi kak lahek enostaven "tasker" program, ki bi znal to naredit.

22. jul 2007
13.725
1.814
113
124
Čakaj ali to rabiš zadevo kot ene vrste sleep timer ali da ti samo zaslon ugasne in muzka se predvaja naprej
sprasujem se.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
sleep timer bo vrjetno res bolj pravi izraz ja:)) Samo za predvajalnik potrebujem. Telefon bo skos prižgan.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
mislim, da se še vedno ne razumeva:)

telefon bo skos prižgan.
ko pa zalaufam music player, pa želim, da se čez X minut music player sam izklopi.

22. jul 2007
13.725
1.814
113
124
Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
Ali je že kdo naletel na kakšen music player, kateri ima možnost da se mu v widget-u prikazuje ID3 tags - naslov izvajalca
sprasujem se.gif
kaj pa kaj takega ali sploh obstaja?

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
Iščem pa en dober music player, ki se mu avtomatsko vklopi "sleep mode" oz, da se čez X minut vgasne.

Primer:
ko ga zaženem in predvajam glasbo, se bo sam čez X minut vgasnil. Torej da mi ni potrebno vedno znova nastavljat teh X minut.

Lahko je pa tudi kak lahek enostaven "tasker" program, ki bi znal to naredit.

Sem si našel rešitev
cheer.gif

https://play.google.com/store/apps/details?id=ch.pboos.android.SleepTimer

malo je bilo potrebno obrnit smer razmišljanja
17758-icon_confused.gif

s klikom na timer program odprem timer, kjer je že nastavljen nazadnje nastavljen čas in potem v programu še kliknem "play" in se mi odpre predvajalnik
shocked-1.gif

Sam še kak lep, uporaben z velikimi črkami music player rabim, pa sem softwersko zaključil:)

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.524
6
38
Pozna mogoče kdo rešitev za problem pri Androidu 2.3.6 in sicer, če telefon ugasneš in ga ponovno prižgeš se nikakor noče sinhronizirati datum in ura preko omrežja, ročne nastavitve pa ta verzija nima. Posledično dokler ni sinronizirana ura, ne dela trgovina, ker je napačen datum in pa ura. Pomaga sicer, da pokillaš vse google aplikacije in daš ponovno sinhronizacijo, takrat pa takoj zalaufa vse skupaj, samo moteče je to vsakič delat
frown-1.gif
.