Uporabni programi za Android + opis + slike

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Novejše verzije androida imajo že v upravniku aplikacij možnost premika aplikacije na zunanjo kartico. Ta možnost je pa pri nekaterih telefonih blokirana, tako da aplikacije ne moreš premakniti niti pri rootanem telefonu s posebno aplikacijo.

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.843
141
63
Root in Link2SD
Zmagovita kombinacija
zmaga.gif

lalan

Pripravnik
12. maj 2008
895
0
16
1. Ali se da nastaviti, da je mobilni prenos podatkov omogočen samo za določen app., za ostalo pa ne?
2. Ali se kupljena aplikacija da premakniti na drug google račun?

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.553
299
83
Citat:
Uporabnik lalan pravi:
1. Ali se da nastaviti, da je mobilni prenos podatkov omogočen samo za določen app., za ostalo pa ne?
2. Ali se kupljena aplikacija da premakniti na drug google račun?

1. ne vem upam da ti kdo drug pove več
2. na to vprašanje ti odgovorim da ne moreš kupljene aplikacije prenest na drug račun ker je aplikacije ki je kupljena vezana na tisti račun ki je bil nakup izveden..

nUUb

Fizikalc
2. jul 2013
793
39
28
Ali kateri uporablja kakšno aplikacijo za sledenje porabi denarja. Na primer da lahko dodaš koliko denarja imaš na banki/denarnici, in potem dodajaš stroške, koliko si zapravil in pri čem. Sem testiral par aplikacij in se mi nobena ne dopade najbolje.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
najbolj znana je toshl. samo žal plačljiva verzija je šele uporabna. pri free mislim, da ne moreš dodat nove plače.

böc

Majstr
1. avg 2007
2.392
452
83
Iscem uporaben program za upload/back up slik s telefona na domac disk (FTP(S), NAS, ....) torej dropbox, ... odpade

x5x

600.registrirani uporabnik
22. avg 2007
2.666
9
38
Ljubljana- okolica
KSZ
iščem program za kubiciranje hlodovine(če kaj podobnega obstaja).
Npr. tako da bi v telefon vnesel premer ter dolžino debla,potrdil on pa bi ti v nek dokument ter na koncu izračunal koliko m3.
Če ima kdo kako idejo.
lp

sfaljk

Pripravnik
13. dec 2010
34
0
6
Citat:
Uporabnik nUUb pravi:
Ali kateri uporablja kakšno aplikacijo za sledenje porabi denarja. Na primer da lahko dodaš koliko denarja imaš na banki/denarnici, in potem dodajaš stroške, koliko si zapravil in pri čem. Sem testiral par aplikacij in se mi nobena ne dopade najbolje.

Jest uporabljam My Expenses. Je zastonj in simpl.

x5x

600.registrirani uporabnik
22. avg 2007
2.666
9
38
Ljubljana- okolica
Iščem neka čimbolj enostavnega. BioLogiCal ni to to- preveč komplicirano
smile-1.gif

Rabim nekako tako kot imajo kupci lesa. Oni imajo premerko-klupno na kateri je integrirana neka tablica(pri meni bi premer izmeril sam). On izmeri premer debla vpiše dolžino-potrdi(no lahko doda še klaso lesa vendar sam tega ne potrebujem) in mu vse vrže na koncu ven v dokument ter koliko je vsega skupaj.

Sedaj to počnemo ročno. Se pravi izmerim hlod ga vpišem na list ter na koncu dneva seštejem po kupični tabeli in dobim količuno lesa.
Tukaj bi pa enostavno takoj dobil rezultat(in seveda manj možnosti da se zmotim).

MaTejHo

Pripravnik
4. jul 2009
340
0
16
Evo ideje za kakšnega razvijalca aplikacij, glede na to, da imamo v Sloveniji toliko lesa, bi bila za marsikoga uporabna.
Doda se možnost, da izvozi/shara/pošlje končno poročilo v pdf ali jpg pa je zadeva rešena.

MaTejHo

Pripravnik
4. jul 2009
340
0
16
Pravzaprav bi lahko kakšen Zavod za gozdove Slovenije so/financiral kakšno aplikacijo za svoje dobavitelje lesa. Prav oni, dan je bil na rtvslo prispevek o tem kar govoriš, OE Tolmin ali kateri so tako tehnološko napredni.

"Rabim nekako tako kot imajo kupci lesa. Oni imajo premerko-klupno na kateri je integrirana neka tablica(pri meni bi premer izmeril sam). On izmeri premer debla vpiše dolžino-potrdi(no lahko doda še klaso lesa vendar sam tega ne potrebujem) in mu vse vrže na koncu ven v dokument ter koliko je vsega skupaj."