Uporabni programi za Android + opis + slike

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Če imaš kjuč od hiše, je vstop brez lasnikovega dovoljenja še vedno vdor. Isto velja za wifi.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
3
38
No to je res hehe.Lahko bi jaz našel ključ, pa vseeno nebi smel v hišo, ker ni moja. Ni pa tak hudo, kot da bi dal ponaredit ključ. Oboje je kaznivo. V Nemčiji recimo je kaznivo imet nezaklenjen wifi, v franciji pa je uporaba wifi zunaj stave/hiše proti zakonu...

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Kakšna pa je v digitalnem svetu razlika med najdenim in ponarejenim in kako lahko ponarediš geslo? A potem v Franciji ni javnega wifi omrežja?

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Nisem še slišal za nelegalne programe, samo za ukradene
wink-1.gif

EmptyHead

Pripravnik
15. apr 2013
889
1
18
Eno, dokaj nujno, vprašanje ... Obstaja kakšen program za tablico (10.1 Prestigio Multipad, Android 4.1.1), ki se da zakleniti galerija, nastavitve, ipd. Tet če še obstaja kakšen program za sledenje napravi, v primeru, da se izgubi?

lalan

Pripravnik
12. maj 2008
895
0
16
Za Alcatel X-POP me zanima, kako se znebiš tiste US tipkovnice n nastaviš nekaj z šumniki?

EmptyHead

Pripravnik
15. apr 2013
889
1
18
Citat:
Uporabnik rawr pravi:
No to je res hehe.Lahko bi jaz našel ključ, pa vseeno nebi smel v hišo, ker ni moja. Ni pa tak hudo, kot da bi dal ponaredit ključ. Oboje je kaznivo. V Nemčiji recimo je kaznivo imet nezaklenjen wifi, v franciji pa je uporaba wifi zunaj stave/hiše proti zakonu...

Ta o švabih je pa malo modra ... Smo stanovali v munchnu 4 tedne, pa je marsikje bil wifi odklenjen. Sicer ne vem, če je bil to javni internet ali ne, ampak vseeno sem ga lahko uporabljal brez težav.

Ratter

Zelenc'
20. jan 2011
14
0
1
A obstaja kakšna aplikacia,da bi mi ob določenem času zasvetil ekran za recimo 3 sekunde?
Brez zvoka.Stalno imam v pisarni na mizi telefon pred sabo in bi potreboval opozorilo ob določenem času.
Hvala.

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Mi lahko nekdo pove kateri je trenutno dober free protivirusni program?

Sem probal avasta in ves čas nekaj pregleduje, za vsako sliko posebej, če jo odpreš.
Eset je samo za 30 dni.

Obstaja še kak, ki ga priporočate in da deluje BP in da ne preglejuje ves čas?

Megapixel

Pripravnik
28. sep 2007
976
2
18
Ljubljana
TrustGo Security (+Ad detector in Carrier IQ detector), po testih sodeč med najboljšimi. Med boljšimi je tudi Lookout. Oba sta brezplačna.

lp,
Mpix

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
@popotnik, postavil si takšno vprašanje na katerega ti bo x uporabnikov dalo x odgovorov. Če ti review-ji na spletu ne pomagajo, boš moral malo probavati in morda najdeš svojim zahtevam primernega.

Sam na mobilcu ne uporabljam antivirusnega programa, sem pa že od parih slišal, da so zadovoljnji z Nortonom.