Uporabni programi za Android + opis + slike

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.108
141
63
okolica mesta
To ima zgleda samo Galaxy, na nexusu ne najdem
wink-1.gif

sass

Guru
1. sep 2007
5.251
891
113
ali obstaja kakšen program, s katerim bi začasno onemogočil delovanje nekaterih tipk ali dotike na zaslonu? nekako tako, kot je pri privzetem predvajalniku filmov, kjer lahko stisnem stransko tipko za zaklepanje telefona (na zaslonu se pokaže ključavnica) in potem so vse ostale tipke ter dotik zaslona neaktivni?

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Citat:
Uporabnik sass pravi:
ali obstaja kakšen program, s katerim bi začasno onemogočil delovanje nekaterih tipk ali dotike na zaslonu? nekako tako, kot je pri privzetem predvajalniku filmov, kjer lahko stisnem stransko tipko za zaklepanje telefona (na zaslonu se pokaže ključavnica) in potem so vse ostale tipke ter dotik zaslona neaktivni?
Problem je, da se tipke "home" ne da zaklenit. Verjetno rabiš ko daš malemu otroku telefon v roke?
grims-1.gif
Jaz sem že razmišljal, da bi dal trak čez...

22. jul 2007
13.726
1.814
113
124
Ali obstaja kakšna univerzalna apk., da ti pokaže kdo je trenutno priklopljen na tvoj router, za nove routerje vem da obstajajo namenske, bolj me zanima univerzalna zadeva za starejše routerje - npr.asus 500gp
sprasujem se.gif

22. jul 2007
13.726
1.814
113
124
Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
Ali obstaja kakšna univerzalna apk., da ti pokaže kdo je trenutno priklopljen na tvoj router, za nove routerje vem da obstajajo namenske, bolj me zanima univerzalna zadeva za starejše routerje - npr.asus 500gp
sprasujem se.gif
No zdaj ko vidim kdo je trenutno priklopljen na router se sprasujem ali obstaja tudi apk. za starsevski nadzor-omejevnje casa dostopa
sprasujem se.gif

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Ali obstaja kak program, ki bi shranil call log skupaj s časom in trajanjem klica, pa da se ga ne da izbrisat (oziroma še boljše da bi ne bil viden v meniju). Po možnosti da beleži tudi zgrešene in sprejete klice. Sumim, da telefon uporabljajo še za kaj drugega saj mi števec klicev in podatki iz loga ne gredo skupaj.

Če bi shranjeval še sms in mms bi bil pa samo bonus.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Kako prepricat telefon, da bo forsiral na 3G povezavo?
Sem na obmocju, kjer 3G bolj v kakem kotu lovi in potem mece na 2G.
Imam rootanga. Poraba baterije in dosegljivost za klice nista pomembna.

Ce v nastavitvah telefona spremenim na 3G only, potem mi prekine povezavo. Vrjetno obstaja kak app, k bi mal ojacal sprejem in prisilil, da ne preklopi takoj na 2G??